Lastikler arasindaki fark

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne lastikmiş yaw değerini bilemedim desene:) bukdar kaliteli oldunu bilmiyordm:)

eğer aracınızın orjinal ebadı 215 55 16 ise aynı ebatta bi lastik tercih etmeniz daha iyi olacaktır, 205 tabana düşerseniz lastiğin yanağı da incelecek çok az da olsa lastiğin çapı küçülecektir 215 ve 205 deki 55 yanak aynı değildir bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm...

1.6 motor araç için 215 lastik ebadı büyük değilmi acaba.kendi aracıma 205 taban lastik alamaya gittiğimde 205 lastiğin arabayı yoracağını ve direksiyonun ağırlaşacağını söylediler.benim aracımda 1.6 100 beygir

p7 çok pahalı bir lastik değil ki pirellinin performans serisi pzero...

vectra c de orjinal taban 215...

michelin energy alıcaksanız ben önermiyorum kullandım iyi lastik değil bence...

1.6 motor araç için 215 lastik ebadı büyük değilmi acaba.kendi aracıma 205 taban lastik alamaya gittiğimde 205 lastiğin arabayı yoracağını ve direksiyonun ağırlaşacağını söylediler.benim aracımda 1.6 100 beygir
215 lastik ebadi fabrikanin kendi koyduğu lastik kardeş araç ağir ve geniş heralde ondandir ole lastik koymuşlar..

michelin energy alıcaksanız ben önermiyorum kullandım iyi lastik değil bence...
vectradan önce astra vardi bizde onda energ lastikleri vardi pek sorun yasamadik neden önermedini sölermisin kardeş?

QUOTE=bluefear53;1103147]ıyı bulmussun 215 le 205 arasında 70 80 tl fıyat oynuyor 200 bulduysan hemen all mıchlenı;)[/QUOTE]
miclenin hangi grubu acaba bilmiyorum onu:) onu bir öğrecenecem boş zamanimda.

bugun lastikciyle konuştumda petlas marka lastiği çok met etti bana.sizce iyi mi bu petlas kullanan arkadaşlaar varmi?birde fiyat aldim sizce en iyi ve uygunu hangisi?

petlas 150
pirelli 200
contineltal 285
michelin 290

bunlar 215/55R16 lastikler V serisi hepsi..

araba 4 tekerleyin üzerinde gidiyor daha doğrusu lastiklerin o nedenle almışken Michelin alın bence.

bu secenekler arasında tartısmasız michelin

Arabanın orjinal lastik ölçüleri 215/55/16 dır. ve ilk defa sizden duydum vectra larda pirelli kullanıldıgını. 2003 modeldede bridgestone er30 var 2006 dada er30 verildi sadece 2007 den sonrakilere er300 modeline geçildi. benım istetmem daha ilk günkü gibi hiç kullanılmamış uzerinde er30 var. 215 ebat alın eger 205 ebata düşerseniz tur farkından yol tutuş farkından ve konfor farkından olucaksınız çabuk yıpranmasıda cabası 215 ile 205 in yere basma kuvveti farklıdır. ben bile bir sonraki değişimde 215 den 225 e geçmeyi düşünüyorum konfor ve güvenlik için. aracın yakıtı etkilenıcek belki ama onu sorun etmeyecegim. konforum ve guvenliğim her zaman önde gelir. ayrıca 200 liraya michelin çok zor bi sorun olmasın iyi araştırın derim. bridgestone ve michelin 280 - 320 aralıgında

Geri