Lastikler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vvasp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizce Savaş Abi ? Dediğiniz Hangi Lastikte Bu Özellikler ?
Ben hemen hemen aracımı hep asfaltta kullandığım için (yumuşak hamurlu lastikler bozuk zeminlerde çabuk aşınır) Michelin'i tercih ediyorum. Geçen sefer yanılıp, B kasaya Pirelli cintirato P6, A kasaya da Kleber aldım, (özellikle P6 nın sertliğinden şikayetciyim) lastiklerin sertliğinden şikayetciyim. Bir daha asla bu özelliğe sahip lastiklerden almam.

1006 tarihli michelin energy lastikleri 2010 yazında değiştirmiştim. dişleri olduğu gibi duruyordu ancak baya çatlaklar vardı. hatta yazı kısmı lastikten ayrılmaya başlamıştı.

Michelin derim yol tutuşu sessizliği kalitesi belli bir marka 3 kuruş fazla ver Michelin al bence ;)

Yokohama c drive2 aldım Bridgestone er300 fiyatına deseni falan hoşuma gitti arastırdım videosunu izledim japonlar yaş yere yatmaz dedim :sulanma: zamanla eksilerini artılarını yazarım herkese yorumları için tesekkürler

cdrive2-640_X5W-0.jpg

Doğru tercih;)

Turanza tam canavar sağlamlıkta bana göre üstüne yok ama sert lastiktir ve ses konusunda zayıftır mıchellın tam izmirlik lastik yola yapılır yumuşak lastiktir yokohama bende halen daha şüpheli japon mapon ama bana hiç güven vermiyor lassa kışlıkta iyi yazlık lastikte zayıf ve ayrıca bu lastik konusu kullanıcıya göre değişen birşey kimi memnun kimi değil aynı marka ve lastikten

petlas öneririm

Geri