LaStİkLeRRR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga950
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BİR LASTİK MARKASI TERCİH ETMENİZ GEREKSE SEÇENEKLERDEN HANGİSİ TERCİHİNİZ OLURDU???

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .
ben 17 jant 50 yanak kullanıyorum...girmediğim çukur bile kalmadı lastiklerin birinde bile tık yok...çok sağlam...yanak destekli jantı da koruyor

güzelmiş aslında yol tutuşu da iyi diyorsun.daha önce incelemiştim performans modeli için 205 55 16 lastiğe 140ytl diyor...

biz bu hafta michellin taktık öncekilerde michelindi 76bin kmde idiler ve kullansak bi 20bin daha giderdi lastikte michelinden şaşmayın bence hem kaliteli hem uzun ömürlü ;)

michelin tek geçerim bunlura tıklamam bile bilmiyorum hiç bi arabada görmedim tanımıyorum bu markaları hiç :S

14-15 için nexxen
17 için kumho;)

Kumho ve Marshal aynı firma tarafından üretliyor, Kore malı.Marshal cebe hitab etmeye çalışıyor, Kumho kalite anlayışına.Nexen de Kore malı, okuduğum yorumlarda kullananlar kalitesinden memnun olduklarını yazmıştı.Falken ise bildiğim kadarı ile Alman malı ve yüksek performans lastikleri piyasasında yer almaya çalışıyor.Lastik tedarikçisi olarak yer aldığı bazı yarışlarla kendini kanıtlamış bir marka...

Son mesajımı yazdığımdan beri Falken FK451 hakkındaki yorumları okuyorum.Gerek yurt içi, gerekse yurt dışı sitelerde okuduğum yorumların hemen hemen tamamı çok olumlu.Lastiklerin hem kuru hem ıslak yolda çok iyi performans gösterdiğini yazmışlar.Pzeronero düşünüyordum, fiyatına göre bu lastiği tercih edebilirim.

burdaki seçenekler içinde kesinlikle Falken derim..gerçekten diğerlerinden üstün bi lastik,,kendim kullanmadım ama genel olarak kullananlar çok memnunlar....

Geri