lpg de aracınız ne kadar yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni ölçümler:16/08/2010

Kullanım:%80 sakin(Erbaa-Samsun, Samsun-Erbaa)

Toplam km(Menzil): 409km(70 km şehir içi)

Yol bilgisayarındaki harcanan litre: 27lt

Yol bilgisayarındaki ortalama yakıt: 6.5lt/100km

Lpg litre fiyatı: 1.98 TL

60tl ye doldu depo(31 litre)

Şu duruma göre km ye 147krş yaktı.Klima yolun yarısında devamlı açıktı.Yol bilgisayarının anlık tüketimini devamlı kontrol ederek kullandım.Normalde 130 kuruşa düşerdi ama Samsunun içinde dur-kalklar ve sıkışık trafik nedenitle sarfiyat arttı.Şehiriçinde klima devamlı açıktı.Arabanın yağı ve yağ filtresi yeni değişti ayrıca bor power ekledim.Az da olsa faydasını gördüm.Araçta 3 kişiydik.Lpg filtreside değişti ve enjektör temizleyicide kullanıldı.Maşallah diyelimde nazar değmesin...
(Brc sequental)

arkadaşlar 2000 opel astra 1.6 16v araca brc sıralı sistem düşünüyorum.işletmesiyle beraber sanırım 1800 tl mal olcak.sizce kaç bin km de amorti eder kendini.bi de genelde uzun yol yapıyorum acaba lpg taktırdığıma değermi.düşüncelerinizi alabilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim

Yeni ölçümler:16/08/2010

Kullanım:%80 sakin(Erbaa-Samsun, Samsun-Erbaa)

Toplam km(Menzil): 409km(70 km şehir içi)

Yol bilgisayarındaki harcanan litre: 27lt

Yol bilgisayarındaki ortalama yakıt: 6.5lt/100km

Lpg litre fiyatı: 1.98 TL

60tl ye doldu depo(31 litre)

Şu duruma göre km ye 147krş yaktı.Klima yolun yarısında devamlı açıktı.Yol bilgisayarının anlık tüketimini devamlı kontrol ederek kullandım.Normalde 130 kuruşa düşerdi ama Samsunun içinde dur-kalklar ve sıkışık trafik nedenitle sarfiyat arttı.Şehiriçinde klima devamlı açıktı.Arabanın yağı ve yağ filtresi yeni değişti ayrıca bor power ekledim.Az da olsa faydasını gördüm.Araçta 3 kişiydik.Lpg filtreside değişti ve enjektör temizleyicide kullanıldı.Maşallah diyelimde nazar değmesin...
(Brc sequental)

Bende de atiker var bende samsun - sinop arası sakin kullanımda 14.4 kuruş yaktı. LPG 1.98 TL. Enjektör temizleyici sanırım benzin için. onun LPG tüketimine bi katkısı olmaz.

arkadaşlar 2000 opel astra 1.6 16v araca brc sıralı sistem düşünüyorum.işletmesiyle beraber sanırım 1800 tl mal olcak.sizce kaç bin km de amorti eder kendini.bi de genelde uzun yol yapıyorum acaba lpg taktırdığıma değermi.düşüncelerinizi alabilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim
öncelikle şimdiden hayırlı olsun...anakrada 1500/10 taksite takıyorlar... yaklaşık 10000km de amorti ederki bu da en fazla 1 yıl gibi bi süre eder normal binen bi kullanıcı için..uzun yol yapıyorsanız ve sakkin kullanımda hayran kalacaksınız diyebilirim:):) şimdiden hayırlı olsun...

çok sağol aReSsS içimi biraz olsun rahatlattın.brc marka taktırmayı düşünüyorum ankara mocan da 1500 12 taksit.inş pişman olmam.

Abi lpg nimet ya :) Yoksa benim araca benzinde binilmez:D Bu arada enjektör temizleyici sadece benzin enjektörleri içinmiş. Sağolun...

Astra Z18XE Bertone Coupe
İstanbul, ş.içi & ş.dışı karışık., sakin kullanım
36.3 L lpg ile 394 KM.
Atiker Safefast + Horizon Enj.

şhir dısı 15 krş yaktım...

50 tllil gaz almıştım,370 km gittim.(şehir içi şehir dışı karışık)

Geri