Ynt: LPG DE SON DURUM NEDİR??
Vallahi dedgım gıbı kendı gozlerımle gordum cruze yı ve dedgım gıbı konustgum yer maslak sanayının en buyuk ve kapasıtelı ve cok ısmı bılındık bır lpg bayısı bas usta bu sekılde dedıyse bır dusunmek lazım kendı kanımca bırazdaha bekleme taraftaryım en azından ve sızınde dedgınız gıbı yaglama tamammemn tıcarı baska bır cacıga yaramıyor sıze soylenen bana da aynı sekılde soylenmıstı ıns uzun km ler sorunsuz kullanırsınız bızede ornek teskıl edr ve taktırırız sızı takıpteyım
REİS38 link' Alıntı:LPG Kiti landirenzo 20.000 km dir kullanıyorum hiç sorun yok ayrıca yağlama sistemide yok ben aracın 2. el aldım lpg nin takıldığı yer tanıdık sorun olup olmayacağını sordum daha önceki aracım leondu leonda ne kadar risk varsa bunda bu kadar risk var hiç takma lpg yi sorun çıkarmaz dedi. yağlama sistemine gelincede turba araçlarda kısmen ama ne kadar faydası var tartışılır diyor. atmosferik motorlara sadece ticari amaçlı olduğunu söyledi ve bu kişide can ciyer arkadaşımş
ikinci bir husus diğer yorumlarda 100.000 km cruz aracın 3 defa sibop yaltığı söylenmiş resvis anlaşmalı landirezolar 2 yıl veya 100.000 km lpg den kaynaklı hatalara veya vereceği deformasyona karşı garantili eğer sıkıntı olacak olsalardı 100.000km garanti verezlerdi diye düşünüyorum
Vallahi dedgım gıbı kendı gozlerımle gordum cruze yı ve dedgım gıbı konustgum yer maslak sanayının en buyuk ve kapasıtelı ve cok ısmı bılındık bır lpg bayısı bas usta bu sekılde dedıyse bır dusunmek lazım kendı kanımca bırazdaha bekleme taraftaryım en azından ve sızınde dedgınız gıbı yaglama tamammemn tıcarı baska bır cacıga yaramıyor sıze soylenen bana da aynı sekılde soylenmıstı ıns uzun km ler sorunsuz kullanırsınız bızede ornek teskıl edr ve taktırırız sızı takıpteyım