Ynt: LPG İLE KAÇ KURUŞ YAKIYORUZ
peki fiyatı nedir ve kullanan var mı acaba?
peki fiyatı nedir ve kullanan var mı acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gecen sene tanesını 20 lıraya almıştım ve aracım o zamanda lada vega vardı ve gerçekten bujıler kendını hıssettırdı ve yakıtım cok duşuktu tabı bızım astraların da tonajların maşallahı var ama şuankı aracıma daha o bujilerden almadım bıtmelerını bekliyorum daha sonra o bujilerden alıp takıcam ama opel ıcın uretılen bujılerın fıyatlarını bılmıyorum bosch bayısıne gıdıp görüşmek lazımdesmicare link' Alıntı:peki fiyatı nedir ve kullanan var mı acaba?
artvindeyim uzun yolda 24-26krş trabzon a gidip geliyorum artvin içinde 36-38krşlarda ancak burası malum ya in ya çık bence bu kadarın sebebide aracı günlük4km gidiş 4 km geliş olarak kullanmamwave61 link' Alıntı:lpg de ne kadar yakıyoruz buradan devam edelim
yavuzozkan link' Alıntı:50₺ lik LPG 203 km yol şehiriçi! Daha ne isteyeyim bu arada devir nadiren 2000 i geçiyor. Malum konyada TEDES sistemi var. 70 i geçersen ödersin 300₺ rahatlarsın
Edit: geçen 60₺ ye 205km ydi
yavuzozkan link' Alıntı:180 lik mi araç? Otomatik olması biraz fark yaratır ama nerdeyse benzinli gibi yakıyor aracınız!
kenangokhan link' Alıntı:Şehiriçi 24-25 Kuruş civarında yakıyorum.
Geçenlerde 1300 Km uzun yol yaptım 5 kişi ve tam dolu bagaj ile 26,5 Kuruş yaktı. Bu normalmi hala karar verebilmiş değilim. (Ortalama hızım 130-140)