Ynt: LPG İLE KAÇ KURUŞ YAKIYORUZ
lpg li aracı olan arkadaşlara hayırlı olsun yakında benzinle aralarında bir fark kalmayacak sanırım
lpg li aracı olan arkadaşlara hayırlı olsun yakında benzinle aralarında bir fark kalmayacak sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasım Öınar link' Alıntı:100 km şehir içi 10 lt lpg tüketimim var
desmicare link' Alıntı:tam da araç şehiriçinde 0.36 kuruşa düşmüştü ki lpg ye zam geldi...
melihksn link' Alıntı:0,36 kr mu bende 0,24 e düşdü diye seviniyordum bak bunu okyunca zama üzülmedim 1.6 active select araç ancak bu değerlerde benzin yok benzinide katarsak 26-28 kr maksimum (ZAMDAN ÖNCE)
desmicare link' Alıntı:bu değerleri nasıl görüyorsun şehirçinde... araç otomatik vites mi?
bencede zaten lpg de arac ara sıra sacmalıyor onun icin 10 krş icin lpgyi koklatmaya bile degmezsallierim link' Alıntı:benim araç 50 kuruş yakıyor benzinde.zamlardan sonra lpg takarsam 40 yakacak.aynı zamanda benzin de kullanacak araç.1700 tl de montaj parası..degmez
Emrah64 link' Alıntı:bencede zaten lpg de arac ara sıra sacmalıyor onun icin 10 krş icin lpgyi koklatmaya bile degmez
spitemre link' Alıntı:Valla cok sukur 10000 kmdır bır sacmalama yok kım ne derse desın mantık yurutsun kı mantıkla yurumuyor lpg avantajlııı benzıne gore gel benzınle bır gır bakalım bagaz trafıgıne ne yakıyor bır gorun bırak 10 kurusu hergun bunalıma gırer ınsan memnunum cok sukur gercı ben lpgyı 10000 km kullanarak ortalama malıyetını cıkardım zaten hemen hemen 103 tl ye depo doluyor kış geldi gelelli 460 km yapıyorum ortalama (20+-)km yazın 500 u cok rahat devırıyorum yapsın bakalım astra 1.6 onu benzınle olmuyor cok denedım 100 tl benzın ıle 250 km yı yapabılmek ıcın ruzgar gulu ıstıyor araba
Allah daha da kazasız belasız binmeyi nasip etsin abi.sen 10.000 km bindiğinde ucuza gaz aldın ama fiyatlar böyle devam ederse lpg işine kimse girmezspitemre link' Alıntı:Valla cok sukur 10000 kmdır bır sacmalama yok kım ne derse desın mantık yurutsun kı mantıkla yurumuyor lpg avantajlııı benzıne gore gel benzınle bır gır bakalım bagaz trafıgıne ne yakıyor bır gorun bırak 10 kurusu hergun bunalıma gırer ınsan memnunum cok sukur gercı ben lpgyı 10000 km kullanarak ortalama malıyetını cıkardım zaten hemen hemen 103 tl ye depo doluyor kış geldi gelelli 460 km yapıyorum ortalama (20+-)km yazın 500 u cok rahat devırıyorum yapsın bakalım astra 1.6 onu benzınle olmuyor cok denedım 100 tl benzın ıle 250 km yı yapabılmek ıcın ruzgar gulu ıstıyor araba