önce ki aracımda teleflex kit takılıydı.. pug 307 mk2 56 bin km de montajlattık..
teleflex takmama rağmen sorun yaşadık. 1000€ para vermemize rağmen.. sırf kaliteli dedim iyisi olsun dedim .. gene de sorun yaşadık. he sonrasında halloldu mu.. evet oldu.. ama bir aracın orjinalliğini en cok bozan şey lpg . sevmiyorum.. arabayı kesiyor sanki. tutuyor.
bir de iş bilmez montajcılar piyasada kol gezmekte. kasap lpg ciler. Allah korusun arabayı sattırırlar insana.
şimdi ki aracıma lpg takmayacagım.. ne olursa olsun Allahtan birşey olmazsa takmayacağım.. varsın yaksın benzini
ne kadar montajcı gördüysem hepsi muazzam pazarlama yeteneğine sahipler.. " Takarız abi sorun olmaz . Benzinden farkı olmayacak" safsatalarına insan inanmak istiyor : ama acı gerçekle yüzleşmek fazla uzun sürmüyor.. ariza lambası yanacak mı diye soruyorsun yok abi kesinlikle yanmayacak diyor. ilk zamanlar sorun yok.. sonra çat lamba yanıyor.. gidiyorsun servisine 2 ayar yapıyor lambayı söndürüyor gene yanıyor. bu kısır döngü sürekli dönüyor ..
kısacası imkan varsa elletmemek en güzeli.