LPG Karşıtı Olanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Bir yere 25 liraya gitmek varken neden 50 liraya gideyim" düşüncesi var insanlarda. Ki hak veriyorum onlara :)

Birde lpg araç kullanan arkadaşların benim aracım LPG şu kadar yakıyor demelerine karşın benin aracımın anasının nikahını yakmasından dolayı hem sinirlerim bozuluyor hemde psikolojim bu yüzden de kahrolsun LPG :D

istanbulda yetkili opel servisinde çalışan arkadaşım var aracımı aldığımda ona gittim dedim bilader bu arabaya LPG takiyimmi manyakmısın oğlum sakın dedi sigara içen biriyle içmeyen birini kıyasla. zamanla hangisi daha rahat, daha çok yürür merdiven çıkar dedi ve çok haklıydı o an LPG den vaz geçtim.

bende karşıyım bir kere denedim bir daha isim olmaz niye mi silkelene silkelene gidişini yinede benzin yiyişini saatli bomba hissini bir türlü sevemedim

aracımın lpg li olmasına rağmen bende lpg ye karşıyım :D Lpg sistemi ne kadar da düzgün takılmış olsa sonuçta benzine göre üretilmiş motoru bambaşka bi yakıtla kullanıyoruz. Şu araç üreticileri direk lpg li motor üretseler keşke :D

Yahu nadir daha 1 ayda 100 km yol gidemedin araba işyerinin otoparkında çürüyo cebinden doğru düzgün benzin gaz parası çıkmıyo bide karşı çıkıyosun :D Taksici olsan görürdüm seni Allah lpg sistemini icat edenden razı olsun diye dua ederken :D

LPG sistemini güvenli bulmuyorum ayrıca aracın motorunu öldürüyor herkes aksini iddaa etsede ben öldürdüğüne inanıyorum.kapalı otoparklara giremiyorsunuz her an havaya uçma riski var bana göre...Son olarak lpg kullanacak olsam kesinlikle kartaldan başka arabaya binmezdim.

Süper konu, takdir ediyorum... LPG 3 tl diyenlere avcılar opet i tavsiye ederim 2.57 hala :)

usta(!) lpg takıyor, manifoldu sökerek montaj yapması gerekirken üsenmesi sebebiyle manifoldu araç üstünde delerek lpg enjektorunu montaj yapıyor.. Elektriği bobinden alıyor, turbo araca maf sensorü takmıyor.. Bilmem neler.. Bunları gördükten sonra nasıl arabamı emanet edip lpg takayım :s insanın içi elvermiyor.

LPG'ye karşı değilim. Varsın motorun ömrünü isterse %50 azaltsın, motor 500.000 km dayanacağına 250.000 km dayansın. 250.000 kilometrede yakıttan elde edilecek kar ile kaaaç tane sandık motor alınır takılır. Ama o "hatalı montaj" virüsü yok mu, işte o virüs adamı LPG'li araçtan soğutuyor, o virüsü kapan araç bir daha iflah olmuyor. Öyle aracı benzin döküp yakasım, ona sebep olan ustayı(!) da içine atasım geliyor.

Geri