LPG li araçların ateşleme bobinini bozması

ya anladığım kadarıyle hemen hemen herkezde var bu sorun yani lpg ateşleme bobinini bozuyo.O zaman lpg olayını unutuyum gitsin.1 sene boyunca ateşleme bobini arızasıyla araba kullandım zaten.Arabadan buz yapıyo adamı.

ya anladığım kadarıyle hemen hemen herkezde var bu sorun yani lpg ateşleme bobinini bozuyo.O zaman lpg olayını unutuyum gitsin.1 sene boyunca ateşleme bobini arızasıyla araba kullandım zaten.Arabadan buz yapıyo adamı.
fikrimi belirtiyorum sadece aracımdan son derece memnunken benzin masrafı dışında LPG ye geçtikten sonra o kadar memnun olmadım. sorun en başta bobin ile başladı orjinalini taktık antalya serviste yine aynı şekilde 1 yılını doldurmadan gitti bobin. bende aracınıza dokunmayın..

2000 model 2.0 cdx de bende var. zavolli sıralı sistem lpg taktırmıştım 2 yıl bitti ,bende sorun olmadı. ama rolantideyken devir 1500-2000 arasına çıkmaya başladı. lpg denmi oluypr bilmiyorum.

klima da stop ediyor

arkadaşlar bende 2006 model 1.6 astra clasik var.mimgaz lpg taktırdım. araç klimayı çalıştırıp rolantiye aldığım zaman devirde oynamalar yapıyor ve sonrada stop ediyor.anlayacağınız klimayı kullanamaz oldum. bu soruna çözüm reçetesi olan varmı?:confused:

ya arkadaşlar buraya bi yorum yazmııştım baya uzun .ama si,linmiş neden ve kim sildi bilen varmı acaba?

arkadaşlar bende 2006 model 1.6 astra clasik var.mimgaz lpg taktırdım. araç klimayı çalıştırıp rolantiye aldığım zaman devirde oynamalar yapıyor ve sonrada stop ediyor.anlayacağınız klimayı kullanamaz oldum. bu soruna çözüm reçetesi olan varmı?:confused:
lpg ciye gidip lpg de rolentiyi ayarlatman lazım benzinde sorun yoksa lpg beyni ile alaklı olabilir

selam arkadaslar 2003 vectra cde z 16 motor aynı 100 2000 devır sılkeleme arızasını 031 bujı taktırarak cozdum tabı once bobın egr falan ugrastıktan sonra 4 bujı 35 ytl deneyın 15 bın kmde bıjı ler tıkırtısız sonra degıstırmek gerekıyo gene sılkeleme baslıyo gecmıs olsun

bu 031 buji hakkında biraz açıklama lütfen markası vb gibi. eğer bu şekilde bir çözüm var ise size sonsuz saygılarımı sunarım:)

selam arkadaslar 2003 vectra cde z 16 motor aynı 100 2000 devır sılkeleme arızasını 031 bujı taktırarak cozdum tabı once bobın egr falan ugrastıktan sonra 4 bujı 35 ytl deneyın 15 bın kmde bıjı ler tıkırtısız sonra degıstırmek gerekıyo gene sılkeleme baslıyo gecmıs olsun
Daha önce defalarca yazdım.Benzin ve lpg bujileri farklı.aracınızı dahaçok lpg ile kullandığınız için lpg bujileri takın.Ben deneye deneye bu şekilde çözdüm.www.ngk.com.tr lpg için sadece ngk buji üretiyor.

Daha önce defalarca yazdım.Benzin ve lpg bujileri farklı.aracınızı dahaçok lpg ile kullandığınız için lpg bujileri takın.Ben deneye deneye bu şekilde çözdüm.www.ngk.com.tr lpg için sadece ngk buji üretiyor.
bu bujilerin ne faydasını gördün??fiyatı ne kadar?*kaç tırnak bu bujiler??aracımda tekleme vardı buji kablosu değişti..buji değiştirmem gerekir mi üzerinde bosh var...

Arkadaşım benim araç vectra gt brc sıralı sistem taktırdım 1.5 yıl oldu 50.000 km yol yaptım en ufak bir sorun yaşamadım bence senin taktırdığın seti bir değerlendir.

Geri