Lpg li astra kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koksal68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah nazar değirmesin de 2 seneyi doldurudum. hiç sorun yok. omwl sıralı sistem. 1800 tl 10 taksit takılmıştı. lpg yi de sadece total ve opet ten alırım . başka yere hiçbir zaman girmedim.

bende 1,5 senedir BRC kullanıyorum. hiç bi sorun yaşamadım. maşallah nazar değmesin.
bu arada bende sadece shell den alıyordum gazı şimdi opet aygaza geçtim. 1,5 sene oldu ve filtre değiştirdim.. filtren çok temiz dediler. gazı iyi yerden alıyomuşun dediler.

aslında bu gazı şurdan burdan alma meselesi değil. araba 1 dakika içinde gaza geçince hiç bir sorun yok. sadece kalkışta problem.

euro lpg + kullanmayın.. vuruntu gaz yememe gibi sorunlar yaşamaya başlamışsınızdır zaten kullanıyorsanız.

euro lpg + kullanmayın.. vuruntu gaz yememe gibi sorunlar yaşamaya başlamışsınızdır zaten kullanıyorsanız.
Benimde aklımda bu katkı meselesinden dolayı soru işaretleri kaldı. Vuruntuyu bilmem de acaba pistonlarda aşınmayı arttırabilir mi diye düşündüm. Daha hiç almadım.

yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 40.000km yaptım hiç sorunum olmadı çok şükür. milano sıralı sistem, ve lpg ilk 6 ay karma kullandım şu an shell kullanıyorum Allah nazarlardan korusun..

Aracım vectra c motor aynı sanırım atiker kit kullanıyorum arıza lambası dışında problem yaşamadım o da sadece yanıyor başka bir etkisi varmı bilmiyorum son bir ayda 6000 km yol yaptım yollar genellikle yıpratıcıydı,en son köprülü kanyondan ıspartaya geçtim o yolda bile banamısın demedi.

Geri