Lpg li astra kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koksal68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende astrama sıralı taktırmayı düşünüyorum acaba sonradan pişman olurmuyum?

tek pişman olabileceğin şey daha önceden gaz taktırmadığındır :)

5 ayda 22 bin km yol yaptım.dağ taş bayırda gezdik bu beş ay boyunca.tek problem biraz fazla yakıyor olması.

11.5 litre şehir içi.

ben 2 yıl önce atiker s sistem lpg taktıdm.km de 125 lira yakıyor,ama egzoz lambası ara sıra yanıyor başka sıkıntı yok.O da arızadan değilmiş

ben çok memnunum lpgden.. vallahi benzinde araba daha rahat tabi ama lpg ile hız kadranının sonunu gördüm.. normalde hiç bi sorun yok ne kalkış da ne başka bişeyde... arabanıza güzel baktıktan ve bakımını aksatmadıktan sonra bi sorun olmaz..

bende 1,5 senedir BRC kullanıyorum. hiç bi sorun yaşamadım. maşallah nazar değmesin.
bu arada bende sadece shell den alıyordum gazı şimdi opet aygaza geçtim. 1,5 sene oldu ve filtre değiştirdim.. filtren çok temiz dediler. gazı iyi yerden alıyomuşun dediler.
madem filtre temiz neden değiştirdin. taktırdığım ustaya bir ara gittiğim de 22000 km olmuştu filtre değişecek mi dedim. tekleme veya başka bir sorun yapmadığı için gerek yok dedi. paran cebinde kalsın dedi.

madem filtre temiz neden değiştirdin. taktırdığım ustaya bir ara gittiğim de 22000 km olmuştu filtre değişecek mi dedim. tekleme veya başka bir sorun yapmadığı için gerek yok dedi. paran cebinde kalsın dedi.

valla bi baktı usta.. pislik felan yok çok temiz dedi. ama kenarında ufaktan yağ olmuş. her ihtimale karşı değiştirek dedi. çok pahalı bişey değil ondan değiştiriyom dedi.

bence sende değiştir. 10-20 tl için değmez.

lpg

orjinal ithalatçısından sıralı BRC taktırın ustanızıda iyi seçin hiç bir sorunla karşılaşmazsınız. 200-300 lira pahalıdır ama sonradan sıkıntı çekmezsiniz

Geri