az önce birşeye sinirlendim, dilim sert olduysa hepinizden çok özür diliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıralı değil mi taktırdığınız LPG ?
barış birkaç sene önce bir vectra A geldi. 1,8 motor. adam eski sistem lpg takmış. araç bir gidiyor aklın durur. deneme sürüşünden sonra ustam geldi yanıma, müdür şuna bir bin böyle araba olmaz dedi.
sürdüm ama bide bana sor, 450 beygir buick vardı bende, yemin olsun arabadan soğudum.
barış birkaç sene önce bir vectra A geldi. 1,8 motor. adam eski sistem lpg takmış. araç bir gidiyor aklın durur. deneme sürüşünden sonra ustam geldi yanıma, müdür şuna bir bin böyle araba olmaz dedi.
sürdüm ama bide bana sor, 450 beygir buick vardı bende, yemin olsun arabadan soğudum.
Bende Sıralı Sistem brc marka lpg var ilk kalkışta çok ağır kalkıyor debriyajdan hızlı çekincede patiye başlıyo cayk cuyk bu ayarlardan dolayımıdır normalmidir :|
Şimdi yazılanları okuyunca, insanda tereddüt oluşuyor. Lpg ne zaman ve hangi koşullarda yaralı veya zararlı. Ben yılda 6-7 bin km yol yapıyorum. En uzun gittiğim mesafe 430 km, o da sadece 2 defa. Diğer mesafenin çoğunluğunu, şehir içinde, sabah 2,5 km işe gidiş ve yine akşam 2,5 km eve dönüşte yapıyorum. Aracım ilk aylarda şehir içinde 8.12 litre yakıyordu. Şu an araç 4.600 km 'de ve Memlekete gittiğimde, araçta beş kişi ve bagaj eşyaları varken ve yolun büyük bölümünde klima açık iken 770 km yol yaptım ve 42 lt yakıt tükettim. Şimdi, bana bir akıl verin LPG taktırmak benim için yararlı mı, değil mi? Bana göre taktırmamak en iyisi.
Cevap için sağ ol.Şimdilik taktırmamak en iyisi. Ancak, benzinde üst tavan sınırı kalktı, fiyatlarda gittikçe artıyor. Şimdilik taktırmadan, bekleyelim bakalım neler olacak.önce şunu okuyun http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=44118
sonra şunu belirtmeme izin verin. sabah motorun ısınıp lpg ye geçmeniz 1-1,5 km olucak. belki kışın daha fazla yazın daha erken ama yinede yolun büyük kısmı benzinle gidilecek.
lpg ekonomikmi evet yılda 1 kere uzun yol bile olsa, sabahları hiç lpg ye geçmesede ben taktırırım ama siz ne düşünürsünüz bilemem. yani bide kötü ustaya denk gelip baş ağrıtması var. bi sorun çıktığında servise gittiğinizde (lpgden olmasa bile) lpg ye atılacak suçlar var. yani karar sizin. birden 2milyar para verecek olmanızda cabası.