Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba bende 2010 corsa var bu araca lpg takılmadıgını soyluyor servıs
bu konuda bılgısı olan var mı
Merhaba Mehmet usta ben bu sorundan dolayı yanınıza gelmiştim, sizin dediğiniz gibi ayarları yaptırdım ama malesef silkeleme geçmedi.lpg sisteminin markası omvl enjektörler valtek siz orjinal enjektör takın sorun gider demiştiniz ama orjinali takılıykende aynısını yapıyordu.acaba benimdemi enjektörlerde bağlantı sorunu var.
Resimleri gönderdim mehmet usta,sorun nedir acaba?Manifold la ilgili bir sıkıntı mı acaba diye düşünüyorum bende ya da ateşleme sisteminden mi acaba ustam ?Teşekkürler şimdiden.Hayırlı geceler...
merhaba bende 2010 corsa var bu araca lpg takılmadıgını soyluyor servıs
bu konuda bılgısı olan var mı
Araçta silkeleme devam ediyorsa enjektör sıralamalarına ve manıfolt girişlerini kontrol ettiriniz ,aracın twinport olması sebebiyle manıfolt girişleri yanlış yerden olabilir.
mehmet ustam öncelikle kolay gelsin bu sorumu benzinadlı konu altında sordum ama tam net bi bilgi aldığımı söyleyemem benim sotum şu aracı günlük 10 kilometre kullanıyorum ayda bir tekirdağa gidip gelitorum bide hafta sonu gezisi bunun dışında bir yere çıkmıyorum aracım 2001 model astra g gl 1,4 16v aracımın performansından memnunum fakat yakı fazla araca lpg taktırdığımız taktirde bir performans düşüklüğü yaşarmıyım yaşamamak içi çift tırnak buji koydursam naıl olur . bilgilendirirseniz sevinirim selamlar...
ustam araç astra edition bunlar ecotech motor diye biliyorum.