mehmet ustam gaz basıncı düşükse kasıntı yaparmı araca bende 82-83 dü bilgisayara bağladıklarında 110 yaptılar farketti farkeder mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet usta yorumların için çok teşekkürler.Enjektörleri sizin dediğiniz üzere kontrol ettirdim 2-3 farklı lpg servisinde ve sorun olmadığına kanaat getirildi ve tekrar ayar yapıldı ve şok araçta herhangi bir sorun kalmadıne titreme ne sallantı çok şaşırdım defalarca denedim yok
keşke en baştan ayar düzgün yapılsaydıda bu kadar kafam ağrımasaydı.Tekrar teşekkürler.
mehmet ustam gaz basıncı düşükse kasıntı yaparmı araca bende 82-83 dü bilgisayara bağladıklarında 110 yaptılar farketti farkeder mi
teşekkürler ustaAyda 500 km ,yılda eder 6.000 km ,bu araca 2 yıldan fazla binmeyi düşünüyorsanız lpg dönüşümü mantıklı olabilir fakat 2 yıla aracımı değiştiririm diyorsanız bence gerek yok.Selamlar...
mehmet abi dediğim gibi öle oldu abi ayarları güzel dediler ellemediler sadece gaz basıncını yükselltiler