LPG'siz kaç üye var...

Hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorm, arabasız kalacağımı bilsem genede kullanmazdım çokda ciddi söylüyorum. Aşırı bir tiksintim var lgp ve lgp li arabalardan.

tasarruf olarak öle bir düşüncem var fakat Vectra 'ya kıyamıyorummm
daha sonrası da egzozdan başlayarak motora kadar giden bir halkanın esiri olmaktansa benzine devammm :good::good:

benzin hiç lpg takmadım nerden doldurulur onu bile bilmem ama takmıycağım anlamına gelmez ilerde çok km yaparsam şu anki aracımla takarım

frontera sahibiyim ve benzinle devam... lpgyi düşünmüyorum.. çok ta karlı değil... 1700 verip taktıracam her 2 senede bir sızdırmazlık raporu vs masraf yapacam.. kapalı otoparklarda sanki arkasında bomba taşıyan araba muamelesi göreceğim. gerek yok.. 0,41 ykr /km iyi...

bende de LPG yok, ama aylık yaptığım km hesabına göre LPG montaj ve kit ücreti vergileri raporları vs hepsini hesaba kattığımda km de yaktığım benzin fiyatına göre;
10 ay sonra nötr'leyeceğim... sonrası +... o yüzden çok kısa sürede olmasa da 2-3 ay içinde taktırmayı düşünüyorum. bunun yanında LPG nin emisyon değerli daha az olması ve motor ömrü ile ilgili bir sıkıntı yaşatmaması gibi sistemin avantajlarını da unutmamak lazım...

az biniyorum benzinle biniyorum

Bende Benzinli kullaniyorum...LPG ye hic sicak bakmiyorum..istedikleri kadar sirali sistem vs. cikarsinlar..:Arabamin LPG li olmasini bilmem bile o arabadan sogmama neden olur..Benzinli arabanin bence tadi farkli ..:) acisiyla tatlisiyla :)

bende az kullanıyorum benzinle kullanıyorum ama yolum uzasa kesinlikle lpg ye geçerim

az ve öz kullanıyorum, benzin forever diyorum

Geri