LPG'siz kaç üye var...

benzin en güzeli biraz fazla yakıyor ama ilerde eminim benizn kadar güzel sessiz performanslı bri yakıta geçilicek misal hidrojen araçlarada bir kit takıcaklar benzinlilere bütün benzinli araçlar hidrojenle çalışıcak eskisi gibi benizn alır gibi pompadan hidrojen alıcaz hayal değil arkadaşlar izlanda şu anda komple hemen hemen hidrojena geçmiş durumda bütün izlanda daki benzinliklerde hidrojen pompaları var

hafta içinde çok sık kullanmadığım için 1.500tl verip bir sürü ıvır zıvırı monte ettirip sızdırmazlık raporu falan alınması gerektiği ve kapalı otoparklara gerilmediği için bence gereksiz.benzine devam.sakin ve hız yapılmadığı sürece az yakıyor.gülü seven dikenine katlanacak.benzini tek geçerim

Az bindiğim için benzin...

benim de şimdilik benzin...

bende 1.8 astrama lpg siz biniyorum.

benım de en buyuk derdım otoparklar.. cunku haftada 2-3 kere kapalı otopark a gırmek durumunda oluyorum. giremediğim yerde önündeki 5 er ytl lik isparklara koyacagım.. acaba haftada 15 ytl kar edecekmiyim ki?

Benzin gibi malın olsun. LPG'nin litre fiyatı haricince çok cazibesi olduğuna inanmıyorum. Geçen arkadaşım her 10.000 km değişen bir filitre değiştirdi 50 lira+bilgisayar ayarı içinde 20 lira verdi. Bagaj ufalıyor, araç deliniyor. O delikler açılırken benim içim sızlar.

Bana en başından beri hiç cazip gelmedi

Ticaretler uğraşanlar için bir şey söyleyemem tabii ki

savaş abi senin soylediğin hesaba gore, her 10.000 km de 70 ytl verıyorsak km de 0.7 kuruş gene kaybetmiş oluyoruz.

Son düzenleme:
Valla ben de hayret ettim. Arkadaş esnaf, çok kilometre yaptığından LPG takdırmış. O bile şaşırdı. Her 10.000 km de 70 lira LPG servisine ver, sıralı sistem devreye girene kadar benzine para ver. Bu bana ters gelir. Çok yoğun kilometre yapanlar için olabilir ama bizlere gelmez. Zaten eskisi kadar araç kullanmıyoruz, kullanırsak da genelde uzun yol yaptığımız için bize gelmez. (uzun yolda genelde 7 lt yakıyorum)

Geri