benzine devam(cebimiz yansada)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende aynı seyı yaptım. aldım bi scooter yazın tek basıma arabaya bınmıyorum valla. anca ıkı kışı olursak. yada kız arkadaşımla olursam. hatta o bıle bazen motorla gıdelım dıye ısrar edıyor. cunku motoru gıdecegımız yerın kapısına kadar koyuyoruz ve park derdımız trafık derdımız olmuyor. ruzgarı hıssede hıssede gıdıp gelıyoruz. istanbul malum..zaten dizel de ekonomi değil bir tond erdi var en güzeli ekonomi istiyorsan alıcan bir scooter bak keyfine 20 milyona doldur depoyu şehir içi 300 km yaparsın ekonomisyse alsana ekonomi işde az yakmaksa al sana az yakma park derdin yok parça marça bakım sıkıntın yok bir bakımı 50-60 tl
valla en güzeli bende düşünüyorum bir scooter deposu doluyormuş galiba 15 tl falan şehir içinde 200-300 km yapıyormuş ortalama bagajıda var üstelik koltuk altı bagajı yetmezse yanlara çanta al koy daha ne olsun....
benim arkadaşlarda da var scooter yaz kış biniyorlar kışlık aparatarınıda almışlar hiç banamısın demiyorlar
Benzine devam lpg taktıracağıma gider dizel alırım.