LPG'siz kaç üye var...

ben de 1.2 corsa c vardı.ona sıralı sistem taktırmıştım.şimdi aranızdan 1.2 motora lpg mi takılır diyenler mutlaka vardır.evet takılır. 1.2 motor km de 30 kuruş yakarsa fuel-oil bile takılır.allah var lpg taktırdıktan sonra cebim biraz rahat etmişti ve bir kere dahi olsun sorun çıkarmamıştı.mesela ankara çoruma git gel ortalama 90 km/h ile toplam 45 liraya gidip gelmiştim.babamda vectra c var.ona da sıralı sistem brc taktırdık.ama keşke taktırmaz olasaydık.arabada beyinden tutun katalizöre,ateşleme sistemine kadar neredeyse herşeyi değiştirmek zorunda kaldık. Şimdi o 1.2 motor corsayı satıp yerine dizel bi megane 2 aldım. altım kuru mutluyum.

zaten dizel de ekonomi değil bir tond erdi var en güzeli ekonomi istiyorsan alıcan bir scooter bak keyfine :D 20 milyona doldur depoyu şehir içi 300 km yaparsın :D :D ekonomisyse alsana ekonomi işde :D az yakmaksa al sana az yakma :D :D park derdin yok parça marça bakım sıkıntın yok bir bakımı 50-60 tl :D :D

zaten dizel de ekonomi değil bir tond erdi var en güzeli ekonomi istiyorsan alıcan bir scooter bak keyfine :D 20 milyona doldur depoyu şehir içi 300 km yaparsın :D :D ekonomisyse alsana ekonomi işde :D az yakmaksa al sana az yakma :D :D park derdin yok parça marça bakım sıkıntın yok bir bakımı 50-60 tl :D :D
bende aynı seyı yaptım. aldım bi scooter yazın tek basıma arabaya bınmıyorum valla. anca ıkı kışı olursak. yada kız arkadaşımla olursam. hatta o bıle bazen motorla gıdelım dıye ısrar edıyor. cunku motoru gıdecegımız yerın kapısına kadar koyuyoruz ve park derdımız trafık derdımız olmuyor. ruzgarı hıssede hıssede gıdıp gelıyoruz. istanbul malum..

valla en güzeli bende düşünüyorum bir scooter deposu doluyormuş galiba 15 tl falan şehir içinde 200-300 km yapıyormuş ortalama bagajıda var üstelik koltuk altı bagajı yetmezse yanlara çanta al koy :D daha ne olsun....
benim arkadaşlarda da var scooter yaz kış biniyorlar kışlık aparatarınıda almışlar hiç banamısın demiyorlar :D

valla en güzeli bende düşünüyorum bir scooter deposu doluyormuş galiba 15 tl falan şehir içinde 200-300 km yapıyormuş ortalama bagajıda var üstelik koltuk altı bagajı yetmezse yanlara çanta al koy :D daha ne olsun....
benim arkadaşlarda da var scooter yaz kış biniyorlar kışlık aparatarınıda almışlar hiç banamısın demiyorlar :D

kışın olmaz ama yaz için ideal. almayı dusunuyorsan malumatım var bu konuda. yardımcı olabilirim. bende arka topcase (çanta) koydum. heryere gıdıyorum kaskım montum eldıvenlerım herşey ıcıne sığıyor. kafam rahat. 20 liraya 150-200 km arası yol yapıyorum duruma göre

vallahi lpg m de yok benzinimde :D çünki arabam yok :D şimdilik bitti o dertler.yerine akbil geldi :) 1.3 tl yeee ikinci kez basışta baya indirimli :) heryere gidiyorum :D

hiçbir zaman taktırmayacağım şey LPG :) kullandıgım corsa dizel idi...çarşambadan itibaren benzine geçiorum bakalım neler olacak , mum ile mi arayacam dizeli fener le mi bilmem :D

Geri