Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi sistem vardır da trafikte 5 yıl araçlarda kullanılmasına bakarım ben.biraz daha gelişsin eksikleri giderilsinCALİBRA BG link' Alıntı:denız yenı bır sıstem dedığın 4 yıldan berıdır var bu sıstem
mustafa 1.4 lerde delınıyor cunku enjektorlerı pıpoluya uygun değıl ama 1.6 ların kı uygun pıpolu yapmak ıcınmadmax50 link' Alıntı:Motor üst kapağı açılıyor subap değişimi için zor bir işlem değil. Bizim 1.6'larda manifolt delinmiyor. 1.4t için de delinmiyor diye hatırlıyorum.
denız aslında o sıstemın gelışmesıne gerek yok kardeşim sıstem on numara ama fıyatı on numara değıl işte en ucuz kıt o zaman sormuştum 5000 lıradan başlıyordu motor kodunu soyluyorsun ona gore kıtlerı mevcut motor gücüne gore kıtlerı var yanısallierim link' Alıntı:abi sistem vardır da trafikte 5 yıl araçlarda kullanılmasına bakarım ben.biraz daha gelişsin eksikleri giderilsin
CALİBRA BG link' Alıntı:taner bu sıstemı ılk vıalle dıye bır marka çıkardı ve bu markayı temsa grubu kendı mıtsubıshı araçları ıcın kullandı hatta sahıbınden sıtesıne mıtsubıshı outlender modellerıne gır bak orda bu sıstem montjlı araçlar var gazı sıındırın ıcıne sıvı halde bastığından subaplarda erıme olayı yok cunku aynı anda soğutma da yapılıyor
fiyatı ucuzlar zamanla abi.LCD tvler ilk çıktığında 10 bin liraydı.1 sene sonra 2 bin liraya düştüCALİBRA BG link' Alıntı:denız aslında o sıstemın gelışmesıne gerek yok kardeşim sıstem on numara ama fıyatı on numara değıl işte en ucuz kıt o zaman sormuştum 5000 lıradan başlıyordu motor kodunu soyluyorsun ona gore kıtlerı mevcut motor gücüne gore kıtlerı var yanı
evet aydın haklısın herşey tankın uzerınde arkada montelı butun tesısat arkadaAydn link' Alıntı:Motoru delip bicme olayida yok yanilmiyorsam abi normal lpg gibi motora mudahale etmiyorsun direk pompadan veriyor