Fabrika atlamaz böyle bir şeyi,bu tamamen alınan yerin işi.şimdi derseniz fabrikadan gelen arabayla mı oynuyorlar ya da fabrikadan yazısız geliyor onlar mı takıyor diye,hemen bir fikir yürüteyim.Büyük ihtimalle bu bayii arabaya belki tır iniş çıkışlarında belki bayii içinde,belki servisteyken hasar vermiştir.Ve bunu ört-bas etmek için hemen yapışlarıdr-onarmışlardır.O sırada da daha servise gelen araçların modelini bilmeyen cahil bir eleman bu hatayı yaparak zafira'yı yapıştırmış olabilir...'yok artık' demeyin.Bunlar oluyor,olabiliyor.Yukarıda harun,6 vitesli ama topuzda 5 gorunen transporter'ı yazmış.Ben de 2000 yılında arkadaşımın bayisinden peugeot 206 roland garros alacaktım.3 ay sıra vardı.1 ay kala ertelettim,sırayı kaydırdılar beni 1 ay sonraya eklediler(1,6 110 hpleri gecelecek diye,o ana kadar 90 hp idi) Bir süre sonra da vazgeçtim arabayı almaktan ve tanıdık olmasından dolayı kaporamı sorunsuzca aldım geri.Ancak geri alırken arkadaş aynen şunları söylemişti ''iyi ki birinci 206'yı almamışsın,vuruk gelmişti o zaten,yapılıp satıldı''...
Hatırlamıyorum ama sanırım sağ çamurluğunu vurmuşlar sıfır arabanın.Yerine göre arabalar merkezden bayilere bile taşınabiliyor,dolayısıyla 5-10 km bayii tarafından kullanılabiliyor.Ben 'nasıl olur' demekten çok 'ayıp' demeyi tercih ediyorum başlıktaki konuya...