lütfen okuyun! fikriniz önemli!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan error
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pzeronero' Alıntı:
Bir fotografı olsaydı keşke.İlginç, yine servis işidir o.Fabrika çıkışı boyle bir hatanın olmasına ihtimal veremiyorum, çünkü arabaya takılacak parçalar otomasyon sisteminden otomatik bantlara geliyor, işçiler seçip takmıyor ...
bildigim ve yaşadığım kadarı ile 1'de çalıştım ve 3 fabrikada gördüğüm kadarıyla aynı bant üzerinde (türkiyede)2 marka ve 4 opsiyon arac geçiyor gün içersinde.diğer fabrikalarda daha fazla marka ve opsiyon aynı bant üzerinde olabiliyor.
gelelim yazı grubu parçaların montajına.bu tip parçalar "bulk" dökme oldugu için otomasyon dışı parçalardır.ancak yazı gruplarını arac üzerine yapıştırırken kesinlikle o yazıya ait mastar kullanılır ve parça belli sıcaklıkta mufaza edilir.
kısacası fabrika hatası olması mümkün değil (mastar yüzünden) fabrika sonrası aracın başına gelen bir olaydan ötürü olmuştur.

ellerindeki astra yazısı bitti zafirayı yapıştırıveriler heralde :D

gerçekte astradır tamam da belki nick i zafiradır.:kop: :kop: :kop:

hepimizin niki olduğu gibi:kop: :kop:

sayden çok ayıp ya bunu hint arabaları bile yapmaz bide opel olacak. hepsi o polonyadaki fabrikadan kaynaklanıyor. paşa paşa torbalıya devam etmelilerdi ya.

işte resimler

Ekli dosyalar

• DSC00503.webp
    DSC00503.webp
    10.6 KB · Görüntüleme: 14
  • DSC00497.webp
    DSC00497.webp
    10.2 KB · Görüntüleme: 10
diyemiyorum bir şey yaa :mad: :mad:

motoruda kontrol etsinler arkadaşın arabasını aldığımızda biz kontrol ettik yağ çubuğu yoktu

MYWAY' Alıntı:
Walla Yazida Esk Gİbİ GÖrÜnÜyo Ama Hayret Walla

harbi haa bu şekilde baya dolaşmış gibi duruo bu araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri