Lütfen yardım..ön tamponu sürttüm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cello4377
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Lütfen yardım..ön tamponu sürttüm :(

dostum aracımızın boya renk kodu bu Olimpic white GAZ/40R
Servislerde bulabilirsen tamponuna kendin rötuş yapabilirsin boşuna kasmana gerek kalmaz geçmiş olsun bana oğuz bey izmirden yollamıştı servisten çok işime yaradı tekrardan oğuz beye teşekkürler burdan :D

geçmiş olsun,merak etmeyin auto king veya ottozenit firmalarından birine götürün ilk günki gibi olur ,hiç yapamazsanız opel servisine gidin onlarda orijinlal boya var lokal boya veyahut rötuş ile hallederler.

geçmiş olsun servise gerek yok gibi

geçmiş olsun bence de servis ya da king gerektirecek deformasyon görünmüyor bir rötuş boyası ile kendiniz kapatmayı deneyin içinize sinmez ise profesyonel tamir yaptırmanız iyi olur gibi

ALLAH beterinden korusun.. nazardır böyle şeyler..  benimde yeğenim bisikletini aracımın yanından geçirirken sürtmüş ufak bi kaç çizik vardı..  edding in beyaz kalemiyle bi iki dokunuşta çiziklerden eser kalmadı...

batigol1907 link' Alıntı:
dostum aracımızın boya renk kodu bu Olimpic white GAZ/40R
Servislerde bulabilirsen tamponuna kendin rötuş yapabilirsin boşuna kasmana gerek kalmaz geçmiş olsun bana oğuz bey izmirden yollamıştı servisten çok işime yaradı tekrardan oğuz beye teşekkürler burdan :D

+1 

Oğuz zaten yardımcı kuvvet. :) 

Gecmis olsun bunlar hicbirsey, kolayca halledilir  045thumbsup Allah beterlerinden korusun...
Autoking de kolayca yapılabileceğini düşünüyorum...

geçmiş olsun
ben olsam hiç lokal boya vs. sürdürmezdim
rötuş ile kapatılabilir gibi...

keşke gelicekse başımıza böle ufak kazalar gelse demekten alamıyor kendini insan.
tekrar geçmiş olsun üzülmeyin, ufak bir hasar gibi gözüküyor, kaskoyu bozmaya bile değmez.

eyvallah teşekkür ederim. Autoking'e bir baktırıcam rötüşle halletmelerini isteyeceğim. eğer olmaz lokal boya gerekir derlerse yetkili serviste rötuşlatacağım. Lokal boya mini onarıma girer, kasko bozulmaz sanıyorum. Allianz'da mini onarım hakkım var, ordan yaptıracağım inşallah.

Geri