lütfen yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coskunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coskunn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar benim aracım 2001 astra 1.4 g kasa sedan arabam rolantide çalışırken kendi kendine gaz veriyo devir saati 2-3 arasında gelip gidiyo ve düşük devirlerde çalışırken tekleme yapıyo ve gaz verdiğimde geç tepki veriyo yüksek devirlerde bi sorun yok ama arabamın böyle olması çok canımı sıkıyor.bakan usta gaz kelebeği dedi olmadı ateşleme bobini dedi olmadı bujiler dedi onlarda değişti yine olmadı tüpten yapar dedi benzinde kullandık yine aynı en sonunda motor sökülecek kurum bağlamış dedi bende söktürmedim acaba bi çözüm yolum varmıdır lütfen yardım edin

ustaya üstüne basa basa egr den yapar mı dedim yok dedi mümkün değil dedi

Şunu dene egr nin fişini çek ve çalıştır rolantide bekle düzelmişse ustanı değiştir...

yardımlarınız ve göstermiş olduğunuz yol için çok teşekkür ederim son bi sorum olacak egr nin fişini çekmemin herhengi bi zararı olur mu

faydası bile olur dediğim gibi rolanti düzelir stop etme ortadan kalkar (egr den ise tabiiki), egr saglam iken yazılımla iptal ediyorlar...

sağolun müsait olduğum ilk anda deniycem

Deneyin ve sonucu paylaşın değilse başka çözümlere bakarız.
ustanın dediği gibiyse kurumdansa yani carbon clean yaptırın tavsiyem daha sonra bor power atın motora.

Carbon clean ile motor temizlenir kuruma alışan mekanik parçaların kurumu temizlendiği için biraz yağ yakmaya başlar bor ise o boşlukları tekrar dolduracaktır

Nacizane düşüncem

bugün başka bi ustaya götürdüm usta hemen egr yi söktü temizlemek için ama egr valfi iptal edilmiş çalışmıyor zaten dedi ve taktı yerine boğaz kelebeğine wd 40 diye bi sıvıyla temizledi sonra aynı sıvıyı gaz pedalının oraya sıktı temizledi şimdilik bi sorun yok egr valfinininde yenisine gerek yok dedi ve sorunum şimdilik çözüldü

Geri