Ben karadeniz Ereğlisi yolunu çok iyi biliyorum. O yolda bırak 235i 160la o yolda gaz kesmeden gidersen karadenizin hırçın dalgaları yüzüne çarpınca uyanırsin Allah korusun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım sen hala ısrar ediyorsun. altımızdakiler allah yapısı değil kul yapısı mekanik makinalar. arabaların hangi vitesite kaç km hıza çıkacağını tabiki teknik verilere gireceğiz.neyse yorum yapmaya gerek yok. Klasik Türk insanı her şeyi iyi bilir zaten. Burada sadece yaptığım şeyi yazdım anında teknik bilgilere girildi yok dişli yok lastik etiketi vs. Bu tarz tartışmalar bir sürü forumda bir sürü insan farklı markalar adı altında sürekli yapıyor zaten. O yüzden polemiğe gerek yok.
Kusura bakmayın ben aracımla 235'i gördüm diye. O yüzden tekrar kusuruma bakmayın öylesi bir mesaj attım diye (yanlış yapmışım). Bu arada çoluk çocuk binmiş şeklinde yorum yazan arkadaş mesajları tam okumadan suizanda bulunmamalı. Ben zaten zayıf bir insanım 60 kilo ve eşimde 53 kilo. Dolayısı ile haksız ithamlarda bulunmak doğru değil.
Her neyse herkes kendine hız konusunda dikkat etsin, kendimi haklı çıkarıp sizi haksız çıkarmak gibi tekrar maceraya atılcak değilim. Sizler haklısınız, selametle...
Bu konu aynı lpg'de 15 kuruş yaktım muhabbetine dönmeden kimse bu mesajlar üzerinden lütfen tartışmaya girmesin. Demek ki vatandaş 15 kuruş yakmış yazıyor. Her şehrin her motorun her lastiğin her kullanılan yağın ve her yakıtın araca etkisi aynı değildir. Biraz insanlara saygı duyalım...
Aga içte geçen hanım, kayınpeder, yengem, dayımlar falan arabada 20 kişiyiz, bi basmışım 350 380 falan derken kadran bitmiş. Hani LPG de pek gitmiyo ama benzinde iyi gidiyo araba, biraz da balık yağı falan koydum arabaya, hatta arkadan hanım yavaş git biraz dedi, resim falan çekeyim dedim...
yaşınız kapalı olduğunuz için arkadaşım diye hitap ettim.Güldür Güldür de 'Basmışım Aminoasidi taş gibiyim' geyiği vardı bilmem izlediniz mi hiç, sizde onun gibi fazla basmışsınız (sizin yukarıdaki yazım dilinize binaen böyle yazdım, gülümseme amaçlı) =)) Neyse;
Bir ara yaş muhabbeti olmuştu kim yazdı bilmiyorum ama sizden 5 diğer arkadaştan da 7 yaş büyüğüm, en azından bundan sonraki mesajlarınızda bana saygılı olmayabilirsiniz ama başkalarına karşı en azından yaşından dolayı böylesi geyiklere girmeyin Platinium üye olmanız karşınızdaki insanlarla da böyle dalga geçmenizi haklı kılmaz. 3 yıl farklı platformda buradan çok daha aktif bir forumda yöneticilik yaptım ve böylesi durumlara asla izin vermezdim. (geçende bir üye mesaj atmıştı yöneticiler hiç foruma bakmıyor mu diye ve hakikaten şimdi o üyenin neden böyle mesaj attığını anlıyorum) Kısacası karşınızdaki insanları tanımadan üst perdeden konuşmamalı. Yazdıklarıma alınmayın sadece bu muhabbet başladığından itibaren kullandığınız dili haz etmedim. Forumdaki sürücüler muhakkak değişik tecrübeler ediniyor, acemiler olabilir de ve ilginç yaşanılan tecrübeler de olabilir. Sonuçta insanlar burada samimi şekilde bir şeyler paylaşıyor, ben öyle inanıyorum. O yüzden insanların yazdıklarına inanmayan kişiler olaya hiç girmemeli ya da girecekse de doğru dili kullanarak lakayt şekilde mesajlar atmadan karşısındaki ile muhattap olmalı.
Hayırlı geceleriniz olsun cümleten...
Güldür Güldür de 'Basmışım Aminoasidi taş gibiyim' geyiği vardı bilmem izlediniz mi hiç, sizde onun gibi fazla basmışsınız (sizin yukarıdaki yazım dilinize binaen böyle yazdım, gülümseme amaçlı) =)) Neyse;
Bir ara yaş muhabbeti olmuştu kim yazdı bilmiyorum ama sizden 5 diğer arkadaştan da 7 yaş büyüğüm, en azından bundan sonraki mesajlarınızda bana saygılı olmayabilirsiniz ama başkalarına karşı en azından yaşından dolayı böylesi geyiklere girmeyin Platinium üye olmanız karşınızdaki insanlarla da böyle dalga geçmenizi haklı kılmaz. 3 yıl farklı platformda buradan çok daha aktif bir forumda yöneticilik yaptım ve böylesi durumlara asla izin vermezdim. (geçende bir üye mesaj atmıştı yöneticiler hiç foruma bakmıyor mu diye ve hakikaten şimdi o üyenin neden böyle mesaj attığını anlıyorum) Kısacası karşınızdaki insanları tanımadan üst perdeden konuşmamalı. Yazdıklarıma alınmayın sadece bu muhabbet başladığından itibaren kullandığınız dili haz etmedim. Forumdaki sürücüler muhakkak değişik tecrübeler ediniyor, acemiler olabilir de ve ilginç yaşanılan tecrübeler de olabilir. Sonuçta insanlar burada samimi şekilde bir şeyler paylaşıyor, ben öyle inanıyorum. O yüzden insanların yazdıklarına inanmayan kişiler olaya hiç girmemeli ya da girecekse de doğru dili kullanarak lakayt şekilde mesajlar atmadan karşısındaki ile muhattap olmalı.
Hayırlı geceleriniz olsun cümleten...
sakin ol şampiyonSimdi ben gozumemi inaniyim size mi? Al Astra Classic dedigim yola cik basiyormu basmiyormu gorun. Benim niyetim tartisma degil ama gordugum seyi yazdim dalga bile gectiniz. Basladiniz fabrika verileri disli oranindan lastik hiz endeksine kadar soylediniz bir de ustune dalga gectiniz tekrar ustune basarak soyluyorum niyetim tartisma degil..
Opel Astra Classic III...