maksimum hız kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
230 km/h 6000 d/d...

yer: sivrihisar yolu
tarih:07 temmuz 2006
saat: 15:00 suları
0-100 km : 9 sn

1.3 cdti astramla tam 210

1.6 vectra 215 gordum ama bıraz yokus aşağıydı sanırım duzlukte 200 de kalıyo ama tabıkı o hızla gıderken yola mı bakcam kadrana mı bakcam yoksa fotografmı cekicem. e malum o hızla gıderken zor ıs foto işi. yanında bırı olması lazım. ama ıbret olması amacıyla 90 la gıderken cektıgım foto var. bı ara bılgısayara yukler gonderırım.
herkese kazasız belasız gunler dılegıyle.....

ankara-istanbul otobanı 240 km. 96 model Vectra b 2.0 16 v.

ben astra ile 210 gördüm ama foto cekmedim tek basımaydım malum....

Yeni yapılan Bursa otobanı 255km bastım ama foto çekmek aklıma gelmedi :( birdahakine eklerim

Ankara İstanbul otobanı
vectra b 2.0 16v gls : 240 km

ben kendi araçımla istanbul ankra arasında ankaraya girişteki rampa aşagı :)
240 gördüm düzde ise 220 225 üstüne çıkamadım 240 olduğıuna gişeler olmasa bişiler daha yapacaktı ama malesef gişeler vardı :(

bende de 1,3 astra cdtı(2006 hb) var ve amcam otoban da 220 yaptı , rampa asagı da 240 yapmıstı.ama sımdı araba o kada gıtmıyo 200 ü gecmıyo acaba nedendır sızce_???????

230 rahat rahat yapması gerekir..
1.6 astra h ile düz yolda 210 gördüm...
2.0 vectra neden yapmasın....

hafif rampa yukarı 235 yaptım otobanda... kuzenin arabasıyla... gayet iyi gidiyo...

bende 225 gördüm düz yolda tüple;)

kadran lar hatalıysa niye arabalara koyuyorlar ben 1.6 astra ile 220 görüyorum vectra b 2.0 motoruyla yapsın artık 250-260 daha 2.0 motor ne işe yarar

Buyurun bunlarada bakın.

Son düzenleme:
uvvv :D
6000 devire çıkmış arkadaş 5 ileri araçla 6500'de devir kesen arabayla :D
süper değerler bunlar. tempradada belli bir hızı geçince tabut çıkıyor zaten :D volvodada kaza yapınca ölünmüyormuş ölen yokmuş falan şehir hikayesi olma yönünde hızla ilerleyen bir konumuz var artık :D

buraya bende yazarım otobanda 260 yapıştırdım diye... olacak şeyler var olmayacak şeyler var... arabalar belli, kişiye özel üretilen araba yok bu yazanların hiçbirinde.. burda 10-20 km fazla yazınca kimse madalya takmayacak. yada 3.2 araçla 160'ı geçemeyince kimse dışlamayacak. bu sebepsiz hava atma nedendir anlam vermek zor..

Zaten gösterge %10 hata payıda eklenince 216 km/h olur zaten daha öncede demişler zaten.. Bazılarına ben bile güldüm..

Her araba gostergesindeki hizi yapiyorsa ben de a6'yla 300 yaptim derim :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Her arabanın göstergedeki hızı yapması imkansız gibi bir şey :) zaten yapsa bile kesin daha düşük bir hız çıkacaktır..

Geri