Bir sorun yok ben sakinimde yani herkes burada gordugunu, tecrubesini soyluyor sonucta..
Opel Astra Classic III...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin ol şampiyon
altındaki araba ulaşamadığımız binemediğimiz araçlar değil
1.8 c180 kompressorle o hıza çıkamadım ben vay arkadaş merak ediyorsanız çıkamadığım yolda adana otobanı...
Bir sorun yok ben sakinimde yani herkes burada gordugunu, tecrubesini soyluyor sonucta..
yahu ne inatçısınız yaArkadaşım boşver, bazı insanların altına Bmw M3'te versen 180'i geçemeyebilir, normaldir. O yüzden sorunu kendilerinde aramak yerine başkalarında ya da başkalarının sahip oldukları arabalarda aramaları da bir o kadar fütursuzcadır. Demek ki bu forumda paylaşılan şeylerin değeri ya da hükmü seviyesizce bu şekilde rağbet görebiliyor ve forumda yer ediniyor.
Yaşadığım bir örneği vermek isterdim ama maalesef teknik detaylarda boğunulan bir konu olacağı için boşa girmiyorum bu tür polemiklere ama yinede vereyim =). Mesela iş yerimde aynı anda alınan aynı model 2 Focus'tan birinin 180'i zorlarken diğerinin 200'e yaklaşması gibi ama gel gör kitapçıkta 180 yazıyor =) Mümkün değil 200'e çıkması =)
Arkadaşım boşver, bazı insanların altına Bmw M3'te versen 180'i geçemeyebilir, normaldir. O yüzden sorunu kendilerinde aramak yerine başkalarında ya da başkalarının sahip oldukları arabalarda aramaları da bir o kadar fütursuzcadır. Demek ki bu forumda paylaşılan şeylerin değeri ya da hükmü seviyesizce bu şekilde rağbet görebiliyor ve forumda yer ediniyor.
Yaşadığım bir örneği vermek isterdim ama maalesef teknik detaylarda boğunulan bir konu olacağı için boşa girmiyorum bu tür polemiklere ama yinede vereyim =). Mesela iş yerimde aynı anda alınan aynı model 2 Focus'tan birinin 180'i zorlarken diğerinin 200'e yaklaşması gibi ama gel gör kitapçıkta 180 yazıyor =) Mümkün değil 200'e çıkması =)
yahu ne inatçısınız ya
biri 200 görüyormuş diğeri görmüyormuş. debriyajları aynı mı ?
bakımları aynımı ?
ıvır zıvırları aynı mı ?
deposundaki yakıt miktarı aynımı ?
rüzgarı aynı yöndenmi aldı ?
biri 200 görürken kaç bin devirde diğeri 180 görürken kaç bin devirde ? aradaki farkın sebepleride yukarıda yazılı iddia etmeyin işte. binlerce mühendis o bu arge bilmem ne yapıyorlar. arabanın rüzgar dirençlerine kadar hesaplayıp senin daha sigortasını değiştiremediğin aracı üretiyorlar. sonra gelip burda adamların 191 verdiği son hızı 235 çıkart oldu başka ?
hala iddia ediyorsan 235 gördüğüne ben her türlü vardım düz yolda basacaksın birşey olursa aracının masrafları benden yakıtı benden. dalgamı geçiyorsunuz adammı seçiyorsunuz anlamadık ya. 6.40xd bmw onuda geçersiniz siz. arabanın son hızı 255 civarı. 313 bg 630nm tork var. bizim patronda vardı. araba gaza dokunurken kafasını dikiyordu. videoda vitesin kaçta olduğına bak. 5 ileri 1.6 manuel astrayla 235 görmüş yersen.
540 binlik arabada o hızda gelen rüzgar sesine bak. astranın içinde o hızda fırtınalar kopar.
http://www.youtube.com/watch?v=WgWU_6FLiJo
orjinalmiş abiLastik, jant standart mı? Kimse bunu sormamış.