Arkadaş bu nasıl bir el emeğidir, bu nasıl bir marifettir. Helal olsun, takibe devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harun ismi grii nicki hic yabanci gelmiyor bana. Audiobahnla bir alakan varmiydi ?
Tapatalk Pro
ta kendisi grii_35 bir zamanlar audiobahn - soundstream - soundmagus grubu ürünlerle ufak tefek şeyler yapıyordum google görsellerde grii_35 diye aratırsan fikir vericek 3 4 resim görebilirsin
Ben senden Awes10p ya da Aw1200q aldim. Beni hatirlayacaksin
Tapatalk Pro
awes10p almışsındır AW1200Q hiç satmadım aw1500Q ve AW1200N satmıştım bir zamanlar birde AWIS 15P AW1206Q AW1505N AW150T AW151T vs. vs. ama AW1200Q hiç almadımda satmadımda
Tamam Awes10p almistim. 10 sene olmus sanirim. Hatirlamadin mi beni telefonla az konusmadik.
Tapatalk Pro
hatırladım ama artık ses sistemlerinden biraz uzaklaştım açıkçası biraz daha mekanik ve 'kendin yap' tarzı işlerle ugrasıyorum al tak tarzı çeyler eskisi gibi güzel gelmiyor diyebilirim yaptığın şeylere kendinden bişeyler eklemek zevkli oluyor. özelliklede konu araba olunca en ufak civatasına kadar neresinde ne kullanıldığını limitlerinin ne oldugunu bilmek artık daha çok ilgimi çekiyor