Bir önceki mesajımdada belirttim tam bitmiş halini koymayıp bu halini koymakta acele ettiğim için biraz yanılttım sanırım bunun için kusura bkmayın
Diğer yönden elektronik devreler konusunda şöyle basit 1-2 örnek vereyim heralde daha önce STK'lı basit bir amfinin içini açmışsınızdır. orada STKnın içerinde devreden kalan alana epoxy reçine ile dolgu yapıldığını görmüşsünüzdür. diğer yandan daha basit ufak tefek devrelerde bei dikkatinizi çekmiştir bazı bölgelerde böyle siyah ufak tepecikler olur o tepeciklerin altında yarıiletkenlerden oluşan kilit devreler vardır ve bunlarıda izole etme amasıyla aynı uygulama yapılır. ondan bu konuda sıkıntı yaşanacak bir durum yok
tek sıkıntı devreyi bitirip tamamen denemeden epozy içersine gömersem en ufak bir sıkıntıda sıfırdan yapmak zorunda kalırım malum kartı kapladıktan sonra dönüşü yok
ama yinede kartı inceleyip bu konuda yorum yaptığınız için teşekkür ederim. bana tıpkı sizin azönceki yorumunuz gibi yorumlar gerekiyorki gözümden geçen yanlış yaptığım yada atladığım noktalar olduğunda bunları düzeltebileyim