max yapılan hızlarınız?

Ynt: max yapılan hızlarınız?

Hmm 4. viteste 221km de gaz kesiyor demiştim geçenlerde bir arkadaşa; aklımda öyle dediğiniz kalmış sn. Drwaverunner..

6. viteste son sürate ulaşılmaz sanırım ancak araç düzlüklerde 6. vitesteyken yüksek hızı korumaktan fazlasını da yapabiliyormuş, özellikle dik bir yokuş aşağı yolda 6. viteste 250km yi geçmek bile mümkün gibi, tabi uygun hava şartları eşliğinde.

drwaverunner link' Alıntı:
Sn. Hakan in ilk sayfada paylastigi hizlara 5. viteste ulastim. 4. viteste max 213 km/sa te ulastim. 5. viteste bir cok kez 230-235km/sa lere ulastim. Aydin otobaninda egim asagi 247 km/sa gene 5. viteste ulastim.

6. viteste son hiz denemem olmadi.

1.4T lar ile en yuksek hizlara 5. viteste ulasilacagini dusunuyorum deneme yapacak arkadaslara cunku 6. viteste yapilacak hizlar icin yolun oldukca duz olmasi gerekiyor.

Sanayide 5. viteste 257 km/sa te gaz kesti motor. Bu da ek bilgi.

Sn.Hüsnü anlaşıldığı üzere sizden 1.6 t yi uzak tutmak lazım.  011zaa

Bnede duz yolda 180 km hıza ulastım ama o anda aklıma ılk gelen sey kızımdı hemen hızımı dusurme ihtiyacı hıssettım greattSayet arkamızda bırkacak kımse olmayadı heralde astralarımızı ucururduk ;Dgercekte o hızda bıle arac daha da hızlanacakmış hıssıyatı verıyor 011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hmm 4. viteste 221km de gaz kesiyor demiştim geçenlerde bir arkadaşa; aklımda öyle dediğiniz kalmış sn. Drwaverunner..

Aklınızda sanırım yanlış kamış Sn. Tolga KARACA. 2-3 kez denedim 212 -213km/sa olarak okudum dijital ekranda. Tabi bu hız gerçekten 212km/sa midir yoksa gps ile farklı bir değer mi ölçülür bunu denemek lazım.

Sn.Hüsnü anlaşıldığı üzere sizden 1.6 t yi uzak tutmak lazım.  011zaa
Insigniaların bazı videoları mevcut youtube da. Insigniateam forumunda da son hız denemesi yapan arkadaşlar var. Aynı motor sonuçta. Oradan fikir alınabilir.

Astra J üzerine konan tüm motorlar bence kasa ile uyum içerisinde. Performans ve yakıt tüketimi göz önüne alındığında.

Bu pazar gunu tatilden donerken TEM uzerinde dizelim ile 180km/h gordum.Bence 1.3 motor icin 180km/h oldukca basarili bir deger.Bir sure sonra "Indicator on" ibaresi ekranda belirdi.Sonra tekrar denedim ama o uyari gelmedi.

3600 kmde arabam tam bır ay oldu alalı.. Adam akıllı bugun denedım tam duzlukte 191 gordum.
Soke cıkısına gelmeden rampa asagıda ıse tam 204 :) fazlasıyla basarılı

Düz yolda 5 kişi + full bagaj 6. vites 215 km/h ve daha gidiyordu ama yol müsait değildi.

Önceki aracım astra j 115 otomatik ile antep otobanında 220 yi gördüm.Şimdiki aracım, J otomatik 1,6 Turbo ile izmir -aydın otobanında 230 u ne yaptıysam geçemedim.Her iki araçta LPGli yalnız,Turbo olanda hız denemesinde gaz bittiğinden benzinle deneme yapmak zorunda kaldım.Acaba gaza alışan valfler benzini görünce afalladımı?YAda konunun başında bir arkadaşın dediği gibi turbo uzun yol katettikten sonra yüksek hızlara çıkmakta zorlanıyor diye.İkisinden biri.fakat 250 yi görmeden rahat edemiicem bu kesin.

şuan için 200km/h  :) boş bulursam daha fazlasını deniycem  greatt

Geri