Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Ben Nxt kullaniyorum gayet basarili heleki metalik boyaya uygulayinca muhtesem.
ToBeCaReFuLL link' Alıntı:Ben sprey olandan kullanıyorum gayet güzel sonuçları var.
lt818 link' Alıntı:Ultimate liquid wax kutu iceriginde extra mikrofiber bez ve uygulama süngeri ile geldigi icin fiyat konusunda biraz üst seviyede.Meg mikrofiber bezler yaklasık 15 tl civarı oldugundan fiyattan cıkarırsanız nxt 2 ile aynı paraya geliyor.Nxt 2 den farkı ise güneş altında da uygulanabiliyor oluşu bildigim kadarıyla.
Meg Nxt 2 sıvı wax boya koruma kategorisinde encok nam salmıs ürünlerden biri,korumadaki ve parlaklıktaki başarısı kanıtlanmıs.Ultimate ile arasında cok cok farkedilir bi fark olacagını sanmam.
Quick wax ise farklı bi kategoride diyebilirim diger ürünlere nazaran.Cünkü adı hüzerinde sık,hızlı bi sekilde sil ve gec.Diger ürünlerin boya üzerinde tutunması icin kuruması ve bimiktar beklenmesi gerekiyor.Bu ise direk su seklinde püskürtülüp siliniyor.
Tavsiye olarak eger mikrofiber beziniz varsa nxt 2 alıp ayda 2 kez uygulayabilirsiniz.Bütceniz yeterli ise de quick wax'ı da alıp yıkamalardan sora kullanarak uygulamıs oldugunuz nxt waxın aracınızın üzerinde kalma süresini bi nebze daha uzatabilirsiniz.
ozgun88 link' Alıntı:Nxt nin icinde de bez ve ped varmış gibi geliyor bana sanki videolarda da öyleydi yanılıyor da olabilirim tabi siz almış mıydınız ve çıkmadı mı?