Meguiar's wax kıyaslama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Meguiar's wax kıyaslama

Emrah yaptığım araştırmalar sonucu bende Muratın yazmış olduğu gibi sadece bu uygulamalar öncesi pril ve fairy nin çok işe yaradığını öğrendim yazın Murat'la deneyeceğim inşallah sende denersen izlenimlerini bekleriz :)

Bugün aracımı yıkadıktan sonra "Meguiars Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Cila" uygulaması yaptım. Beyaz olduğu için aşırı bir fark olmadı ama yine de araba daha farklı gözüküyor. Ayrıca dokunulduğunda çok pürüzsüz bir yüzey oluştu. Sanırım bir sonraki yıkamama kadar yağmur suyu, kuş pisliği, güneş vs. koruması sağlar. Alma amacım da asıl buydu, ilk uygulamam sonrası memnun kaldım. Uygulaması gayet basit, iz vs. bırakmıyor.

Şampuan olarak "Meguiars Ultimate Wash Wax", lastik partlatıcı olarak da "Meguiars Endurance Tire Sprey" (2. kullanışım. İlk kullandığımda, kahverengileşme kısa sürede oluştu. Fakat uyguladıktan 1 saat sonra yağmur yağmıştı, sanırım tam etkisini gösteremeden bir kısmı akıp gitti. Umarım bu sefer uzun süre kahverengileşme olmaz) kullandım. Almak isteyenlere yardımcı olması adına bir kaç resim ekliyorum:

j06.jpg

j07.jpg

j08.jpg

MAşALLAH pek güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın  special_Yeah

bu ürünü kullanmadım ama Meguiar'sın ürünlerine güvenim yüksek bende Ultimate Quik Detailer var hem güzel bi kokusu var hem de tam dediğiniz işlevi görüyor parlaklık,ekstra detay temizliği, ipeksi bir kaporta. hatta dediğim ürünle kil bile uygulayabilirsiniz.

hem UQW hem de UQD boya korumanın ömrünü uzatmada da etkili bir ürün

Meguiar's lastik ürünü için tekrar uzun vade izleniminizi beklerim

emeğinize sağlık :)

22 Nisan' dan beri yağmurlar vs. derken yıkama fırsatım olmadı. "Meguiars Endurance Tire Sprey" in kalıcılığını göstermek adına bugün çektiğim fotoğrafı ekliyorum.

Yağışlar resmen çamurdu, ayrıca 400km kadar yol yaptım. Parlaklık gitse de lastikler gayet temiz gözüküyor ve hiç bir kahverengileşme olmadı. Uzun süre etkisini gösterebilmesi için, uygulamadan önce arabayı yıkadıktan sonra lastiklerin tamamen kurumasını mutlaka beklemek gerekiyor.

O2VQj4.jpg

farselem link' Alıntı:
22 Nisan' dan beri yağmurlar vs. derken yıkama fırsatım olmadı. "Meguiars Endurance Tire Sprey" in kalıcılığını göstermek adına bugün çektiğim fotoğrafı ekliyorum.

Yağışlar resmen çamurdu, ayrıca 400km kadar yol yaptım. Parlaklık gitse de lastikler gayet temiz gözüküyor ve hiç bir kahverengileşme olmadı. Uzun süre etkisini gösterebilmesi için, uygulamadan önce arabayı yıkadıktan sonra lastiklerin tamamen kurumasını mutlaka beklemek gerekiyor.

O2VQj4.jpg
aynı ürünü kullanıyorum ürün gercekten başarılı uzun süre etkisini gösteriyor aracı yıkadıgımda bazen uygulama dahi istemiyor o kadar güzel bir ürün

Lastikler için bende bir şey alacağım bakalım meguiars ürünlerini seviyorum.

Bu arada foto gözükmüyor

Emrah64 link' Alıntı:
aynı ürünü kullanıyorum ürün gercekten başarılı uzun süre etkisini gösteriyor aracı yıkadıgımda bazen uygulama dahi istemiyor o kadar güzel bir ürün

Bugün aracı yıkadım ben de, lastikler temiz olduğundan tekrar lastik parlatıcı uygulamadım. Fakat şimdiye kadar 2 kere uygulamama rağmen tüpü elime aldığımda 3/1 daha hafif geliyor. Bu hesaplamayla 6-7 uygulamada bitecek gözüküyor. Pahalı da bir ürün, acaba ucuza getirmek için daha büyük olanlarından alsak nasıl olur? Benzer kalite onlarda da vardır diye tahmin ediyorum.

Örnek: http://www.otogold.com/meguiars-160-lastik-parlatici. 3.78 LT olduğunu düşünürsek çok daha ucuza geliyor uzun vadede.

Aramızda bu üründen kullanan var mı?

Arkadaşlar waxın kralı fk1000'i mutlaka deneyin. Birçok ürün kullandım ama en dayanıklısı ve kılcal çizikleri ciddi şekilde dolduran bir ürün fk1000. Uygulaması çok basit krem gibi sür, 20 dakika bekle ve mikrofiber bezle sil. Oluşan parlaklık ve su damlalarına hayran kalacaksınız.

2 uygulama için yetecek bölünmüş ürünü 22 liraya alabilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/Finish-Kare-Kati-Wax-fk1000p-Boyakoruma-55gr-Bolunmus__isp8258202

farselem link' Alıntı:
Bugün aracı yıkadım ben de, lastikler temiz olduğundan tekrar lastik parlatıcı uygulamadım. Fakat şimdiye kadar 2 kere uygulamama rağmen tüpü elime aldığımda 3/1 daha hafif geliyor. Bu hesaplamayla 6-7 uygulamada bitecek gözüküyor. Pahalı da bir ürün, acaba ucuza getirmek için daha büyük olanlarından alsak nasıl olur? Benzer kalite onlarda da vardır diye tahmin ediyorum.

Örnek: http://www.otogold.com/meguiars-160-lastik-parlatici. 3.78 LT olduğunu düşünürsek çok daha ucuza geliyor uzun vadede.

Aramızda bu üründen kullanan var mı?
Sprey olanlar cabuk bitiyor icinde cogunlukla hava var.
Jel olanini kullaniyorum cokdaha pratik.
http://erdemboya.ticiz.com/p186017-meguairsgold-class-uzun.html

Arkadaşlar bu arada Meguiar's ürünleri Bauhaus reyonlarındaki yerini almış, duyduk duymadık demeyin :)

Geri