Meguiar's wax kıyaslama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

Abi normalde yikamaciya veriyorum ama bir iki defa aksam vakti petrolde bir lira atinca calisan oto sampuanindan da kullandim. Ben kovada sampuan makinesi kadar kopurtemem sanirim. Kopugu arabayi tavaf ede ede sıkmıştım.

Ynt: Meguiar's wax kıyaslama

Ultimate Lıquıd wax kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Gerçekten çok başarılı. Silmesi çok kolay.

yildirim451 link' Alıntı:
Ultimate Lıquıd wax kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Gerçekten çok başarılı. Silmesi çok kolay.

Nxt nin kılcal çizik doldurduğu söyleniyor ultimate için izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

mrt54 link' Alıntı:

Kardeşim MEB un tableti verdiğim linki aćamadığından açamıyorum şu an siteyi sabah denk gelmiştim çok inceleyemedim inşallah yarin inceler yazarim. Tabi kariyeri İngilizce üzerine kurulu arkadaşlar yazarsa çoookkkkk makbule geçer :D

MEB in tableti neyi açıyor ki. Siteye yüklenen fotoğrafları bile göremiyorum ben. Kızıp telefona geçiyorum.

ylc link' Alıntı:
MEB in tableti neyi açıyor ki. Siteye yüklenen fotoğrafları bile göremiyorum ben. Kızıp telefona geçiyorum.

Şifresini kırcam da diyorum boşver zimmet fena şey

şifre kırılamıyor bildiğim. Yazılımsal değil sanırım donanımsal 
Birde hocam zimmetin sınırı yok 2 yıl sonra garanti bittiğinde ne olacak belli değil. Tablet ömrünü tamamladı diyelim 5 yıl sonra( o kadar sürmezde) ne olacak o da belli degil.

Geri