Meguiar's wax kıyaslama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Meguiar's wax kıyaslama

Bu ürün boya korumanin son aşaması olan wax kardesim tam anlamiyla bi boya koruma yapmak istiyosan sana formülü veriyim :)

Yıkama(pril ya da fairy ile) -kurulama-kil-yikama-kurulama-ipa işlemi-yikama-iyi bi kurulama- ag srp ya da ag uds- ag hd wax.

Tabi iyi bi yerde boya korum islemi yaptirdiktan sonra bazi testler sonucu mesala boncuklanma ve su iticiligi testini ysparsin baktin etkisi gidiyor ag hd wax ile dalarsin etkiyi uzatirsin etkiyi uzatmak icin mg waxli sampuani var onuda oneririm

Emrah64 link' Alıntı:
hakancım sen hala oralardamısın :) kardeşim al bir AG Hd Wax bak keyfine daha öncede acıklamada bulunmustum sana memnun kalacagına garanti veriyorum ben kefilim :) muratında kefil olacagına inanıyorum :)

Emrahcım aklım şu açıdan nxt ye takıldı ince kılcalları doldurma olayı konusuna  032questn
dün Murat'la konuştuk yazın kılcal işine girebiliriz nasipse o yüzden hd'yi düşünmeye başladım :)

mrt54 link' Alıntı:
Bu ürün boya korumanin son aşaması olan wax kardesim tam anlamiyla bi boya koruma yapmak istiyosan sana formülü veriyim :)

Yıkama(pril ya da fairy ile) -kurulama-kil-yikama-kurulama-ipa işlemi-yikama-iyi bi kurulama- ag srp ya da ag uds- ag hd wax.

Tabi iyi bi yerde boya korum islemi yaptirdiktan sonra bazi testler sonucu mesala boncuklanma ve su iticiligi testini ysparsin baktin etkisi gidiyor ag hd wax ile dalarsin etkiyi uzatirsin etkiyi uzatmak icin mg waxli sampuani var onuda oneririm

+1

mrt54 link' Alıntı:

Ben beceremem bu işi :D

mrt54 link' Alıntı:

waxın ömrünü uzatmak icin (pril ya da fairy) olur dimi  :D

Emrah64 link' Alıntı:
waxın ömrünü uzatmak icin (pril ya da fairy) olur dimi  :D

Waxın ֖mrünü Uzatmak İçin değilde Boya koruma öncesi wax'ın yüzeye tutunması için en uygun pürüsüz yağsız yüzeyi hazırlamak için güçlü yağ çözücü ve temizliyici olan pril ya da fairy ile aracı yıkamak ipa işleminden önce mükemmel sonuçlar veriyo ilk başta benimde aklıma yatmasa da yukarda yaptığım işlemlerde aracımı ilk önce fairy yıkayıp sırasıyla kil ve ipa işleminden sonra mükkemel bir çalışma yüzeyi elde ettim ag srp ve ag hd wax'dan sonra ise görülmeye değer bir tablo çıktı ortaya  cooll

Emrahcım waxın ömrünü uzatmak için değilde boya korumanın ömrünü uzatmak için sende bilrisinki mg waxlı şampuanla yıkamak kostik içeren ürünlerden kaçınmak mf eldiven ile aracı yıkamak boya korumanın ömrünü uzatmak için yapılacaklardan bazıları...

Pril ya da fair ile yıkarsan wax'ı söker alır :D

mrt54 link' Alıntı:
Wax2ın ֖mrünü Uzatmak İçin değilde Boya koruma öncesi wax'ın yüzeye tutunması için en uygun pürüsüz yağsız yüzeyi hazırlamak için güçlü yağ çözücü ve temizliyici olan pril ya da fairy ile aracı yıkamak ipa işleminden önce mükemmel sonuçlar veriyo ilk başta benimde aklıma yatmasa da yukarda yaptığım işlemlerde aracımı ilk önce fairy yıkayıp sırasıyla kil ve ipa işleminden sonra mükkemel bir çalışma yüzeyi elde ettim ag srp ve ag hd wax'dan sonra ise görülmeye değer bir tablo çıktı ortaya  cooll
yani sen ciddi anlamda demişsin fairy vs.hatırlıyorsan daha önce tlf.da görüşmüştük, bu kötülügü bu araca nasıl yaparlar diye o görüşmeden sonra şaşırdım dogrusu tavsiyene bir daha ki uygulamada bende deneyecegim:)

Emrah64 link' Alıntı:
yani sen ciddi anlamda demişsin fairy vs.hatırlıyorsan daha önce tlf.da görüşmüştük, bu kötülügü bu araca nasıl yaparlar diye o görüşmeden sonra şaşırdım dogrusu tavsiyene bir daha ki uygulamada bende deneyecegim:)

İlk etapta kafama yatmasa da benim şu kil faciasından sonra yurtdışı ve yurtiçi yaptığım araştırmalarda kullanan kişilerle yaptığım görüşmelerde bu kil lekelerinden fairy ve ipa ile kurtulabilceğim kanısına vardım vede sonuç ammrah bu zamana kadarki yaptığım en kaliteli ve uzun uygulama oldu sonuç mükkemeldi 7 saat sürdü ama değdi :D

bak sıra

Fairy ile Yıkama+Öylesine Bi kurulama+Kil+yıkama+öylesine bi kurulama+ipa+yıkama+detaylı bi kurulama/Ag SRP ya da Ag UDS(ben UDS yaptım) + Ag Hd wax

Geri