Ynt: Meguiar's wax kıyaslama
Ürünü nereden temin ediciiiz?mrt54 link' Alıntı:Emrhacım 2 Yorum Yukarı Bakarmısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ürünü nereden temin ediciiiz?mrt54 link' Alıntı:Emrhacım 2 Yorum Yukarı Bakarmısın
Eraycım Araştırmalarım Sonucu AG Hd wax en uygun burda buldum ve aldım güvenilir bir sitedir...eraytly link' Alıntı:Örünü nereden temin ediciiiz?
Abicim teşekkür ederim bu ürünü boya koruma yaptırdıktan sonra boya korumanın etkisini uzatmak için kullansak olur dimi yoksa direkt olarak boya koruma işini görür mü?mrt54 link' Alıntı:Eraycım Araştırmalarım Sonucu AG Hd wax en uygun burda buldum ve aldım güvenilir bir sitedir...
http://www.boyassi.com/urun/autoglym-high-definition-wax---yuksek-berraklik-veren-cila-kiti_1460.aspx
Emrah64 link' Alıntı:hakancım sen hala oralardamısın kardeşim al bir AG Hd Wax bak keyfine daha öncede acıklamada bulunmustum sana memnun kalacagına garanti veriyorum ben kefilim muratında kefil olacagına inanıyorum
mrt54 link' Alıntı:Bu ürün boya korumanin son aşaması olan wax kardesim tam anlamiyla bi boya koruma yapmak istiyosan sana formülü veriyim
Yıkama(pril ya da fairy ile) -kurulama-kil-yikama-kurulama-ipa işlemi-yikama-iyi bi kurulama- ag srp ya da ag uds- ag hd wax.
Tabi iyi bi yerde boya korum islemi yaptirdiktan sonra bazi testler sonucu mesala boncuklanma ve su iticiligi testini ysparsin baktin etkisi gidiyor ag hd wax ile dalarsin etkiyi uzatirsin etkiyi uzatmak icin mg waxli sampuani var onuda oneririm
Ben beceremem bu işimrt54 link' Alıntı:Bu ürün boya korumanin son aşaması olan wax kardesim tam anlamiyla bi boya koruma yapmak istiyosan sana formülü veriyim
Yıkama(pril ya da fairy ile) -kurulama-kil-yikama-kurulama-ipa işlemi-yikama-iyi bi kurulama- ag srp ya da ag uds- ag hd wax.
Tabi iyi bi yerde boya korum islemi yaptirdiktan sonra bazi testler sonucu mesala boncuklanma ve su iticiligi testini ysparsin baktin etkisi gidiyor ag hd wax ile dalarsin etkiyi uzatirsin etkiyi uzatmak icin mg waxli sampuani var onuda oneririm
waxın ömrünü uzatmak icin (pril ya da fairy) olur dimimrt54 link' Alıntı:Bu ürün boya korumanin son aşaması olan wax kardesim tam anlamiyla bi boya koruma yapmak istiyosan sana formülü veriyim
Emrah64 link' Alıntı:waxın ömrünü uzatmak icin (pril ya da fairy) olur dimi
yani sen ciddi anlamda demişsin fairy vs.hatırlıyorsan daha önce tlf.da görüşmüştük, bu kötülügü bu araca nasıl yaparlar diye o görüşmeden sonra şaşırdım dogrusu tavsiyene bir daha ki uygulamada bende deneyecegimmrt54 link' Alıntı:Wax2ın Ömrünü Uzatmak İçin değilde Boya koruma öncesi wax'ın yüzeye tutunması için en uygun pürüsüz yağsız yüzeyi hazırlamak için güçlü yağ çözücü ve temizliyici olan pril ya da fairy ile aracı yıkamak ipa işleminden önce mükemmel sonuçlar veriyo ilk başta benimde aklıma yatmasa da yukarda yaptığım işlemlerde aracımı ilk önce fairy yıkayıp sırasıyla kil ve ipa işleminden sonra mükkemel bir çalışma yüzeyi elde ettim ag srp ve ag hd wax'dan sonra ise görülmeye değer bir tablo çıktı ortaya cooll
Emrah64 link' Alıntı:yani sen ciddi anlamda demişsin fairy vs.hatırlıyorsan daha önce tlf.da görüşmüştük, bu kötülügü bu araca nasıl yaparlar diye o görüşmeden sonra şaşırdım dogrusu tavsiyene bir daha ki uygulamada bende deneyecegim