Meguiar's wax kıyaslama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Meguiar's wax kıyaslama

ozgun88 link' Alıntı:
bende nxt alıyorum biraz maske yapmak uğraştıracak ama değeceğini düşünüyorum
Uygulamasi cok kolay. Sungerle araca iyice yedirip mikrofiber bezle ustunden gectimmi arac yaniyor resmen.

BÜLENT link' Alıntı:
Uygulamasi cok kolay. Sungerle araca iyice yedirip mikrofiber bezle ustunden gectimmi arac yaniyor resmen.

2 kez üst üste uygulayıp silmeyi düşünüyorum Bülent Abi 30 ar dakika bekletip olur mu? ya da daha etkili olur mu kılcal doldurma parlaklık ve koruma açısından?

birde maske için nasıl bir bant seçiminde bulunuyorsunuz?

ozgun88 link' Alıntı:
2 kez üst üste uygulayıp silmeyi düşünüyorum Bülent Abi 30 ar dakika bekletip olur mu? ya da daha etkili olur mu kılcal doldurma parlaklık ve koruma açısından?

birde maske için nasıl bir bant seçiminde bulunuyorsunuz?
Nxt  cizik doldurmaz. Tek guzel yani boyayi ilk gunku gibi parlatiyor.
Sıvı seklinde zaten +bantada gerek yok bence.

B֜LENT link' Alıntı:
Nxt  cizik doldurmaz. Tek guzel yani boyayi ilk gunku gibi parlatiyor.
Sıvı seklinde zaten +bantada gerek yok bence.

bilhassa makine ile uygulamalarda doldurduğu söyleniyor Bülent Abi.
trimlerde beyazlamaya yol açmıyor mu peki? her yere sürüyor musun? krom , arma , siyah kısımlar vs.

ozgun88 link' Alıntı:
bilhassa makine ile uygulamalarda doldurduğu söyleniyor Bülent Abi.
trimlerde beyazlamaya yol açmıyor mu peki? her yere sürüyor musun? krom , arma , siyah kısımlar vs.
Ben trimlere sürdüm iz veya leke bırakmadı bugüne kadar. Rahatça kullanabilirsiniz. Krom kısımlarada sürüyorum :)

Wax'da Tercihim Her Zaman Katı Wax'dan Yanadır AG Hd Wax Kullanıyorum Kesinlikle Tavsiye Ederim Hakancım ;)

tomacco link' Alıntı:
Ben trimlere sürdüm iz veya leke bırakmadı bugüne kadar. Rahatça kullanabilirsiniz. Krom kısımlarada sürüyorum :)

Arabın yağı gibi olacak bu iş :D

Teşekkür ederim :)

mrt54 link' Alıntı:
Wax'da Tercihim Her Zaman Katı Wax'dan Yanadır AG Hd Wax Kullanıyorum Kesinlikle Tavsiye Ederim Hakancım ;)

Abi dünden beri kararsızım seninle konustuktan sonra :)

ozgun88 link' Alıntı:
Abi dünden beri kararsızım seninle konustuktan sonra :)
hakancım sen hala oralardamısın :) kardeşim al bir AG Hd Wax bak keyfine daha öncede acıklamada bulunmustum sana memnun kalacagına garanti veriyorum ben kefilim :) muratında kefil olacagına inanıyorum :)

Emrah64 link' Alıntı:
hakancım sen hala oralardamısın :) kardeşim al bir AG Hd Wax bak keyfine daha öncede acıklamada bulunmustum sana memnun kalacagına garanti veriyorum ben kefilim :) muratında kefil olacagına inanıyorum :)

Emrhacım 2 Yorum Yukarı Bakarmısın :D

Geri