Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

Atmosferik motora turbo takıp 0.4 barın üzerine çıkarsan öle olur abi..

Senin canavara chipmi yapsak box mı taksak acaba..?
İkisini birdende yapabiliriz..Performans göz dolduruyor bu şekilde..

Garantiyi dert etme bişicikler olmaz (:

Güvenli olarak en fazla 100 hp alabiliriz..Bunun üzeri yorar motoru..

ya bende bi soru sorayım madem bizim bu araç 70bg ya biz buna chip mip artık neyse her modifiyeyi uygulasak 100bg cıkarabilirmiyiz 1.7cdti gibi olurmu ustam..bak 1 sene sonra ehliyet alacam gelirim yanına ona göre:)

.

mehmet karrdeş benim arac 1.7 motor 75 bg... bu beygir az değil mi bu motora. motora ve diğer komponentlere zarar vermeden beygir gücü arttırılabilir mi? max kaç yapılabilir bu kriterlerde ? birde bizim aracın yazılımı güncelleniyor dediler versiyon atma falan bu iş faydalı bi işlemmi? maliyetler konusunda bilgi verirsen sevinirim:)

Bu araştırma geliştirme hızıyla 1 sene devam edersek senin arabayı 150 Hp yaparız merak etme (:

1.7 motor fazlasıyla sınırlandırılmış halde piyasa sürülüyor..Aynı motor 100-110 hp olarak başka modellerde kullanışıyor zaten..Rahatlıkla 100 hp alınabiliyor..Ve motor bu gücü problemsiz taşıyabiliyor..İşlem sadece yazılım değiştirlmesiyle oluyor..Piyasada bu tür işlemler 500 ytl civarında pazarlanıyor..

ahandaaa soru buldumm..

simdi twinportlar 105 bg yaa ama makyajli twinportlar 115.

benim araba 105 bg oldugu gore. 115 bg likde chipi copy ve paste yaparak benim arabaya yapabilirmiyiz??

yeni astra...

:rolleyes: :rolleyes: ya sadece yazilimsa

Henüz o beyinlere yazma çizme işi yok..Bakalım ilerde tool ları gelirse bişiler düşünürüz..

Geri