Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

rotrex merakla bekliyorum abi uygulamada bilgilendirirseniz bende 1.6 astra g aracıma uygulatmayı düşünüyorum teşekkürler kolay gelsin....

2007 combo 1,3 cdti

aracım ilk çalıştığında motordan garip sesler gelmekte sanki bir demir bir yere sürtüyor düzensiz tiz sesli bir çalışma kontağı kapatmadıkcada devam ediyor sorun nedir anlamdım herzamanda olmuyor bu

kayış sesi gibi geldi bana..

herzaman gelmemeside bu ihtimali güçlendiriyor..

Bir profesyonel tarafından dinlenmeli ses..

2001 model dti vectra

aracım chipli ama 190 ı geçmiyo motora zarar vermeden nasıl bir yapılabilir performans için

ustam kolay gelsin.bende 2000 model vectra 1.6 16v b2 var.100 hp.araç 30.000 kmde.bende cipletmeyi düşünüyorum.eğer uygun olursa birde headars yaptırmayı düşünüyorum.sizce verim alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler.

1,6 astra 115hp ile anlaştım gibi bişi(cosmo+xenon:38mlyar)ama aklım diğer yandan dizelde kaldı.test sürüşünde stock aracın performansı çok yetersiz geldi.chiplersem de garanti mevzusu war.sanırım chipli olunca da 110-120hp gibi değerler görülüyor.bu da yeterli olur bi dizel için.eğer ki dizel astra+chip fabrikasyon hataları söz konusu olduğunda başımıza bi sıkıntı açar mı....

Normal şartlar altında herhangi bir sıkıntı yaşamanız söz konusu değil..Ben kesinlikle dizeli tavsiye ederim..

normal şartlar altında değil.mesela bi arıza oldu araçta ama fabrika çıkışndan kaynaklanan chipi bahane edip garanti dışı bırakırlar mı ya da powerbox bu sorunuma kesin çözüm olur mu....

Geri