- Konuyu Başlatan
CHIP i anlıyamazlar sen söylemedikçe..Box ıda biliyorsun..söküyorsun görmüyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam merhaba;
Bende sana ufak bi soru sorarak düşünceni almak istedim.Yaklasık 2hafta once Corsa-d aldm,ve aldıgımdan beri cesitli xenon kitleri takibe almıs durumdayım ve kendimce ulastıgım sonuclara göre piyasadaki en saglam ve ekonomik markalar bosch,philips ve mtec... Sen bunlardan hangilerini tavsiye edersin... İkinci olarakta bunları araca uygularken farda olusucak dagılmayı önlemek icin baska bi aractan cıkma bir mercek benim arabama uyarmı yada cıkma mercek+xenon kiti verimli bir sekilde mevcut farımda kullanabilirmiyim... Simdiden teşekkurler...
merhaba mehmet usta..
2003 model bi 1.7dti war bende..önceden forumda 122hp istiyorum die konu açmıştım ve yapılacakları söylemiştin.cvbın için teşekkürler.ben hataylıyım ve aracı senin yanına getirmek istiyorum.araçta motor olarak yapılan bi işlem yok şuan..75hp lik bakir bi motoru 122 yada daha fazla beygirlik bi araca dönüştürmek ne kadara patlar? pazar günü açık mısın?işlemler kaç gün sürer,bi günde biter mi?
Özelden msj atamıorum mesaj kutun dolu..özelden dönersen sevinirim.şimdiden teşekkürler
Valla bi 1500-2000 gözden çıkarmak lazım 300 Nm nin üzerine çıkabilmek için..Güç olarakda 135 hp ye falan tekabül eder..pazar günlerini aileme ayırıyorum..2 günde teslim edilir sanırım..