Merhaba Değerli Forum üyeleri,
Ne zamandır siteye giremiyorum. Sizlerle paylaşmakta geç kaldım.
Sonunda arefe günü benim Küheylan'ı box'ladık. ilk başta aletin ne derece iyileştiğini hissedemedim fakat 1 saat sonra olayın ciddiyeti ortaya çıkmaya başladı. Kağıt üzerinde son güç 89,7'den 90 HP oldu, max tork 210 Nm'ye ulaştı. alt devirlere neşe geldi, 2 ye atmak için 1'i doldurmaya gerek kalmadı; yokuşlarda daralmam son buldu. 3, 4, 5 güzel canlandı. Henüz top speed denemedim ancak acceleration süper oldu. Olayın ne derece tatminkar olduğunu test etmek için bir arkadaşa da denettim (box'ı söylemeden)yorumunu aldım, opel'e deli hayran kaldı; 1.25 motordan nasıl böyle atraksiyon çıkar diye.
Edirne - İstanbul otobanında gidişte 307 HDI, Ford 1,8 Connect yalan oldu. Dönüşte OPC paketli zavallı Astra 1,3 yalan oldu; adamla yan yana gelip ben arayı açtıkça direksiyonu yedi
Şimdi eksik KN 1.3 dizel için hava filtresini denemeye geldi. Önce gümrükte takıldığını sandığımız daha sonra siparişi yüklemeyi unuttuklarını öğrendiğimiz filtre de gelince (sanırım Kasım sonu) sonucu sizlerle paylaşacağım.
Selamlar