Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

İlgine çok teşekkür ederim... İnan şu tavsiyelerin yetkili servistekilerin ağzından çıkmıyor... Site kıymetini bilsin :)

Rica ederim..

Bakış açılarımız farklı yetkili servislerle..

Onlar yoluncak kaz gözüyle bakıyorlar..Biz Kardeş gözüyle bakıyoruz..

Site kıymetimi biliyor merak etmeyin..

Herşey gönlünüzce olsun..

Merhaba Değerli Forum üyeleri,

Ne zamandır siteye giremiyorum. Sizlerle paylaşmakta geç kaldım.

Sonunda arefe günü benim Küheylan'ı box'ladık. ilk başta aletin ne derece iyileştiğini hissedemedim fakat 1 saat sonra olayın ciddiyeti ortaya çıkmaya başladı. Kağıt üzerinde son güç 89,7'den 90 HP oldu, max tork 210 Nm'ye ulaştı. alt devirlere neşe geldi, 2 ye atmak için 1'i doldurmaya gerek kalmadı; yokuşlarda daralmam son buldu. 3, 4, 5 güzel canlandı. Henüz top speed denemedim ancak acceleration süper oldu. Olayın ne derece tatminkar olduğunu test etmek için bir arkadaşa da denettim (box'ı söylemeden)yorumunu aldım, opel'e deli hayran kaldı; 1.25 motordan nasıl böyle atraksiyon çıkar diye.

Edirne - İstanbul otobanında gidişte 307 HDI, Ford 1,8 Connect yalan oldu. Dönüşte OPC paketli zavallı Astra 1,3 yalan oldu; adamla yan yana gelip ben arayı açtıkça direksiyonu yedi :)

Şimdi eksik KN 1.3 dizel için hava filtresini denemeye geldi. Önce gümrükte takıldığını sandığımız daha sonra siparişi yüklemeyi unuttuklarını öğrendiğimiz filtre de gelince (sanırım Kasım sonu) sonucu sizlerle paylaşacağım.

Selamlar

ustam ben 1.3 dizel corsa ya chip uygulattım ve 75 beygir makine 95 beygir oldu fakat araç bir duman atıyor anlatamam araç beyaz ve herhafta arka tarafını pasta cila yapmak zorunda kalıyorum ne yapabiliriz usta

ustam ben 1.3 dizel corsa ya chip uygulattım ve 75 beygir makine 95 beygir oldu fakat araç bir duman atıyor anlatamam araç beyaz ve herhafta arka tarafını pasta cila yapmak zorunda kalıyorum ne yapabiliriz usta

95 Hp nin marifeti işte.. (:

Biraz kısılması lazım dumanı kaybetmek için..88-90 Hp hafif dumanlı tatminkar safe bir değerdir..

usta herkese bi yardım yapıyosun banada bi yardım et ben bazen arabamı çalıştıramıyorum yol bilgisayarında f yazıyo gedizlerden alınma araba ve 4 ay serviste yatı 8kere gitti geldi ve bu arabanın bütün elektronik aksam değişti ve sorun halen var nedir sorun bir bilginiz varmı

valla mehmet usta siteye yeni üye oldum ve bu konuyu okudum ve sonuna kadar 16sayfayı bir çırpıda okumak nasip oldu.hakikaten tebrik ediyorum verdgn cevaplar ve sabrın karsısında sölenecek hiçbi söz yok. Allah işlerinde kolaylık ve başarı versin. bi de benznli araclarda modifiye olayına da biraz önem versen tam süper olacak:) tabiki işin şakası. tekrar basarılar diliyorum.

Sağolun çok Teşekkürler..

Çok yakında inşallah düşük hacimli benzinlilere Rotrex uygulamaya başlıyacağım..

Geri