arkadasım kolay gelsin,
sana bir kaç sorum olacak. gerçi bir kaç farklı başlıkta sorularım oldu zaten. bunlarda ekstrası.
bizimde 1.7 dti corsamız var. kırmızı renk. 2003 model. 70 hp olduğu varsayımları var. ruhsatımda yazmıyor. dyno ya da sokmadım.
sorularım:
-oncelikle arabanın 1.vites aralığı cok kısa, kalkıştan hemen sonra 2 istiyor. hatta 2 ile kalksam hayır demez. bunun cozumu varmıdır?
- araba gazdan çekince acayip burun düşürüyor , hemen bir yavaşlama eğilimi var. bunda sebep ve cozum ne olabılır?
- araç uzun bomboş yolda denedim, gitmek istemesine ragmen 185 i hiç geçemedim. yaklaşık 50 km bu hızla devam ettim ama hıc gecmedı. inişli cıkışlı izmit - istanbul tem yolu. sabah 5-7 civarı test yapıldı. yol boştu. gitmek istemesine ragmen neden gidemiyor?
- araç içeriye cok fazla motor sesi alıyor, ve motor aşırı gurultulu çalışıyor.
hem motorun sesini kısmak
hemde içeri giren sese engel olmak istiyorum buna nasıl bi cozum bulabılırım?
- aracı ufak yollu biraz yurutmek ıstıyorum. butcemı pek zorlamadan. öğrenci cuzdanının yettiği kadar. ilk uygulama ne olmalı, ne kadar maliyetlidir? + yürütmesinin yanında , yürüyeni durdurmakda onemli. corsaların frenaj mesafeleri cok uzun. heleki araclarımız abs siz olunca iş daha ciddiye biniyor. frenlere nasıl bır cozum uretılebılır?
soru istemişssin 3. sayfalarda, sanırım epey sordum