...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam merhaba...Bende 1600cc 2000 model Astra CD var.Yol bilgisayarı ekranında bazı bölümler silik okunmuyor.Bunun tamiri oluyor mu?Kaça patlar?Bilgisayar canavar gibi çalışıyor fakat bilgileri okumakda güçlük çekiyorum.Biraz siz benden bişeyler öğrenin..Biraz da ben sizden
Buyrun..
ustam iyi akşamlar biraz önce arabamın yağına baktım eksiltmişti,ancak garaja girmeden önce dik bir yokuşta durduğundan tekrar kontrol ettim ve yarıdan biraz daha fazla yağ vardı arabada,haftaya bakıma gideceğimden 1 lt yağ eklilyeyim diye düşündüm,biraz önce aldım yağı ama kafam karıştı BP VANELİUS SUPER V 20W-50 aldım daha doğrusu benzinci tavsiye etti Özel termo aktif formüllü dizel motor yağı yazıyor arkasında ne dersiniz eklemem doğru olurmu? arabayı yeni aldığım için daha önce konan yağı bilmiyorum...
mehmet ustacım.. bir sorum olacak yardım edersen sevinirim..
Aracım 15 Günlük Corsa 1.3 Eco Flex.
Bu CTDI ile Eco Flex farkı nedir..
neden bazılarında CDTI yazıyorda bazılarında Eco Flex Yazıyor..
birde esas sorunum şu.. daha doğrusu bu bir sorunmudur.
aracımı ilk çalıştırdığımda 15-20 saniye çalıştıktan sonra gaz pedalına dokunduğumda..
ön konsolun ordan bir yerden bariz bir su şırıltısı geliyor..
baya hissedilir yani küçük falan değil..
sonra araç ısınınca geçiyor..
karbiratör suyunu falan kontrol ettim bir eksilme yok..
araç içinde baktığımda bir ıslaklık görmüyorum.. herşey yolunda gibi ama bu neden olur..
su devir daim pompasında bir sorunmu var.. corsalarda normal mi yardımcı olursan çok sevinirim..
teşekkür ederim..
ustam merhabalar benim marş dinomosunun kafası değişti geçenlerdee marşa basarken acayip bir ses geliyorduu yaptırdım servise sesi kesti bir hafta sonra çok hafif bir ses geliyor yoksa ses gelmiyor ben mi anlıyamıyorum sizce hangisi olabilir*?her opel de olur mu o ses sanki birşey sürtüyormuş gibi arabam 1.6 astra benzinli.
Ustam merhaba...Bende 1600cc 2000 model Astra CD var.Yol bilgisayarı ekranında bazı bölümler silik okunmuyor.Bunun tamiri oluyor mu?Kaça patlar?Bilgisayar canavar gibi çalışıyor fakat bilgileri okumakda güçlük çekiyorum.