Merceksiz fara xenon takmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _berkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merceksiz fara xenon uygulaması yapmak

• doğrudur aracımda kullanırım

Oy: 15 16.0%
  • yanlıştır aracımda kullanmam

Oy: 59 62.8%
  • yanlıştır ama aracımda kullanırım

Oy: 20 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    94
bende 10000 k xenon var bir kere bile sellektör veya herhangi bir tepkiyle karşılaşmadım

demokrasinin beşiği ülkemizde kurallar çerçevesinde doğru far ayarıyla istediğinizi takabilirsiniz...

:D

istediğiniz kadar ayar yaptırın merceksiz xenon göz alır(orjinal merceksiz xenonlu araçlar hariç...mesela corolla ,civic,volvo xc90,w210...)!mahallenizden geçerken apartmanların 2. 3. katlarına bakmanızı tavsiye ederim oraları bile aydınlatıyor!

Far ayarını 0. seviyede yaptırır ve 2. seviyeye kaldırırsan 2. 3. katı boşver yukarıdaki pilotun bile gözünü alırsın. fark yüksekliğini 3. seviyede yaptır bakalım dağı taşı aydınlata biliyormusun. Zaten fark yüksekliğini ayarlarken araba boş oluyor. Amaç ne burada ilk önce onu bilelim lütfen. Araca yük bindiğinde far ayarı ile daha iyi görüş sağlayabilmek değilmi. Şimdi siz 0. seviyede far ayarı yaptırıp. Araca yük veriyorsunuz (5kişi) arabanın burnu hava kalkıyor. birde üstüne 2. seviyede far kullanıyorsunuz tabikide 3. katı aydınlatırsın.

Ben 3 seviyede far ayarı yaptırıyorum. normalde 2. seviyede kullanıyorum. Yük bindiğinde (3 kişiden fazla) 1 e düşürüyorum. bak ozaman sadece yolu aydınlatıyorsun. İlk önce arabamızı tanıyalım.

Ben 3 seviyede far ayarı yaptırıyorum. normalde 2. seviyede kullanıyorum. Yük bindiğinde (3 kişiden fazla) 1 e düşürüyorum. bak ozaman sadece yolu aydınlatıyorsun. İlk önce arabamızı tanıyalım.

Önce senden başlayalım Murat, çünkü far ayarı tam tersi :kop:.

normalde far ayari 1 de olmak zorundadir arkaya ne kadar agirlik binerse ona gore 2 ye veya 3 alinabilir. karanlik bi ortamda farlarinizi duvara tutun ve far ayari anahtariyla oynayin 1den 3 e dogru bakin ne oluyor...

Önce senden başlayalım Murat, çünkü far ayarı tam tersi :kop:.

Doğru diyorsun savaş abi :) kafamı kaldı yaa :) :kop::kop::kop::kop::kop: gece gece kendime ne güldüm :)

kif1789jn2.jpg

Nişan sana yaramadı gibi :).

Araçlara sonradan xenon takmayı yasaklasınlar olsun bitsin, xenon kullanmak isteyen varsa xenonlu araba alsın ,TUV bu tip araçlara vize vermesin sorun çözülür zaten

İşin ilginç yanı şu an itibariyle 8 arkadaşımız "yanlıştır ama aracımda kullanırım" demiş. Yani yaptıklarının yanlış olduğunun farkındalar :(. Yarın ceza yediklerinde gene polisler için saldırıya geçerler.

Geri