merhaba ben oğuz aranıza yeni katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oğuz3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: merhaba ben oğuz aranıza yeni katıldım

oğuz hayırlı olsun öncelikle düz vites i neden tercih ediyorsun yani o kadar para vereceksin bire debriyaj hamallığı yapma derim yakıt olarak uçurum farkı yok bu arada hoşgeldin :)

polatts link' Alıntı:
oğuz hayırlı olsun öncelikle düz vites i neden tercih ediyorsun yani o kadar para vereceksin bire debriyaj hamallığı yapma derim yakıt olarak uçurum farkı yok bu arada hoşgeldin :)
Polat senin arac otomaktimi

Oğuz bence sakın Active Select'e girme, İzmir'de otomatik çokta lazım değil, yakıtın 11.3'lerde gezmesin, arabandan soğuma sonra. (:

GNSpower link' Alıntı:
Oğuz bence sakın Active Select'e girme, İzmir'de otomatik çokta lazım değil, yakıtın 11.3'lerde gezmesin, arabandan soğuma sonra. (:
Dogan duz vites kirmizi ariyoruz 1 ay gun veriyorlar zam gelirsede yansitiriz diyorlar

polatts link' Alıntı:
Evet ustad otomatik ve rahatligini cok seviyorum
Benim aracta otomatik alirken bende ayni fikirdeydim yani 50-60 bin ver bide viteslemi ugrascam dedim ama yakit biraz uzuyor iste
Genede deger

Evet Yakit sarfiyati biraz sikintili ama bende artik kafama takmiyorum bindik bir alamete gidiyoz kiyamete.

ya siz gene iyisiniz ben 1.6 otomatik kullananlar ve kullanacak olanlar napsın ?  :(

srd link' Alıntı:
ya siz gene iyisiniz ben 1.6 otomatik kullananlar ve kullanacak olanlar napsın ?  :(
hiç olmzsa hakkını verırsın serdar

bulent_tnt link' Alıntı:
hiç olmzsa hakkını verırsın serdar

greatt 1.4 te kötü değil be abi yüklenmeyin bu kadar araçlarınıza  :) ben 1.4 otomatik test ettim fena da değildi yani 045thumbsup

Geri