mersinden merhaba

Ynt: mersinden merhaba

For-x dediğimiz cihazlar Mersin'deki jameson firmasının çinden ithalettiği win-ce tabanlı navi cihazları. Açıkçası pek tavsiye ettiğim cihazlar değil. Andoid tabanlı cihazlar varken üstelik.

Ücret konusuna gelince. Defalarca belirttiğim gibi bu cihazlar 2000 Tl'lik cihazlar değil. Üstelik Mersin gedizlerden ben 1600 Tl'ye arkadaşıma takdırttım tanıdığım olduğu içinm. Keşke Foruma daha önce girseydiniz sizin için de yardımcı olabilirdim.

Aracınız tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

welllcommee welllcommee

dimple1343 link' Alıntı:
merhaba arkdaşlar bende bugun sıfır 2013 model 1.3 dizel cozmo +sanruf+navigasyon  sistemi  .beyaz renk astra aldım arkadaşlar . araçla ilgili pek bilgim yok inş forumdan araştırarak ögrenecem arkadaşlar. öncelikle merak ettiğim 2000 tl extra ücret ödedegim navigasyon sistemi nasıl?
hayırlı uğurlu olsun. keşke orjinal navi 600 lü alsaydın. yine de pişmanlık duymazsın for-x den. hangi satış temsilcisinden aldın?

welllcommee hayırlı ugurlu olsun yenı aracınızz

welllcommee

arkadaşlar sağolun mersin gedizler den aldım aracı yarın teslim alıcam .arkdaşlar

58.500 e aldım arkdaşım +2000 navi

welllcommee

Hayırlı olsun.
Allah Kaza beladan esirgesin.

Aracınız şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

welllcommee aracınız hayırlısı olsun

Geri