Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 15'' çiziksiz jantlarım evde duracağına işe yarasın diye canerin arabası için 4 takım lastikle takas ettim :D iyide oldu kardeşimin gönlü oldu helali hoş olsun. ben o jantların geleceğini şimdiden görebiliyordum. duracak duracak. biri isteyecek al git dicektim. enazından canerime yaradı.. :D

Bu jantlardan eski Corsamda vardı, 15" 195-50-15 lerle kullanmıştım, jant çok temiz lastiklerde orta halli çıkma takım 500'e almıştım, bunlar O.Z Ultraleggara replikası, sanırım BSA marka olmaması lazım, kapaklar sonradan takılmış olabilir, powcan marka gibi birşey bunlar.

Bu arada kararın çok yerinde abi, GSI jantı candır. :D

Jantlar harbi bsa,kapakdan ziyade içine baktım bsa yazıyor,ojinal yani.Senin eski aracındakine benziyor ama biraz farklı,dikkat ettiysen benim söylediğim jantların kolları daha uzun.

Jantlar harbi bsa,kapakdan ziyade içine baktım bsa yazıyor,ojinal yani.Senin eski aracındakine benziyor ama biraz farklı,dikkat ettiysen benim söylediğim jantların kolları daha uzun.

Abi Bsa nın modellerini eskiden beri takip ederim, zaten 2-3 yıldır üretim yapmayan bir marka, ancak şu anda piyasada Bsa marka bi sürü jant var, sanırım çinliler bu markanın adını kullanıyor yada Türkiye'de bir ithalatcı Bsa marka jant ürettiriyor çinlilere. Fotoğraftaki jantların kolları biraz daha uzun farkettim ama sanki onlar 16" gibi :confused: Şu da olabilir her ikiside sonuçta O.Z replikası ve O.Z da bu model 2 çeşit olmalıydı yanılmıyorsam, birbirine benzer 2 model.

ahh ah! benim canım subaru gc8ime o.z. almıştım. hayatımda aldığım ilk sıfır jantlardı :( anılarım depreşti.

Orjinal O.Z candır, Facebookda official sayfaları var, yeni modellerini paylaşıyorlar, can alıcı ya. :D

birileri benden mi bahsetmiş :) arkadaşlar epeydir bilgisayarım yoktu ondan dolayı forumdan biraz geri kaldım kusura bakmayın. kimseye cevap vermeme veya ilgilenmeme gibi birşey yapmam ben kibirli bir insan değilim.

gördünüz sanırım :) bu arada yasınız kac acaba ona göre hitap edeyim..

birde jant konusunda benim astranın jantlarını şiddetle öneriyorum hatta forumdan imscher corsa projesi olan abimizde bu jantlardan takmış fena olmus :) hatta fümeye boyatıp takarsanız mükemmel olur..

buda konusu

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86096

birde yine üyelerden Birol Onaran isimli abimizin aracı.. Bence efsane olmuş

adaşım arabanın maşallahı var gerçekten güzel duruyor ama bana fiber parçalar pek hitap etmiyor ben olsam orj siyah marşpiyel takardım ya siyah kalırdı veya boyatırdım. yada kendi arabamdaki gibi irmscher kullanırdım. arabanın jantları çok güzel ama bu jantlar corsa d jantı olduğundan et sinden dolayı jantlar daha içte duruyor. ben sıralama yapsam astra h, gsi, softstar, d sport diye yapardım.

attachment.php

Ekli dosyalar

• DSC01546.webp
    DSC01546.webp
    49.2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
birileri benden mi bahsetmiş :) arkadaşlar epeydir bilgisayarım yoktu ondan dolayı forumdan biraz geri kaldım kusura bakmayın. kimseye cevap vermeme veya ilgilenmeme gibi birşey yapmam ben kibirli bir insan değilim.

adaşım arabanın maşallahı var gerçekten güzel duruyor ama bana fiber parçalar pek hitap etmiyor ben olsam orj siyah marşpiyel takardım ya siyah kalırdı veya boyatırdım. yada kendi arabamdaki gibi irmscher kullanırdım. arabanın jantları çok güzel ama bu jantlar corsa d jantı olduğundan et sinden dolayı jantlar daha içte duruyor. ben sıralama yapsam astra h, gsi, softstar, d sport diye yapardım.

attachment.php
usta fikirlerin ve yorumların için teşekür ederim...jantlar satılık şuan zaten...yan marşpiyeller konusunda da hemfikiriz orjinallerini sordum 400 civarı ikisi ya boyatacağım yada alıcam ama şuan zor gibi görünüyor

Geri