Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buda benim düldül :) arkadaş konu açmışken bana neler önerirsiniz ? Biraz bilgide ben alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_0784.webp
    IMG_0784.webp
    46.3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0786.webp
    IMG_0786.webp
    59.9 KB · Görüntüleme: 12
Buda benim düldül :) arkadaş konu açmışken bana neler önerirsiniz ? Biraz bilgide ben alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
maşallah aracın çok güzel duruyo ...güzel bir yay takabilirsin sade ve hoş durur jantların zaten çok iyi bende arıyorum bu jantlardan :)

Senin aracında maşallahı var. Kazasız belasız inş. Bende yay düşünüyorum. Bakalım.Fikirlerinize göre güzelleştirmeler yapıcam aracımda. Konu takipteyim :)

Senin aracında maşallahı var. Kazasız belasız inş. Bende yay düşünüyorum. Bakalım.Fikirlerinize göre güzelleştirmeler yapıcam aracımda. Konu takipteyim :)
eyvallah sağolasın..:) yazılım da attırabilirsin aracına bir de senin aracın benzinli çok güzel olur

eyvallah sağolasın..:) yazılım da attırabilirsin aracına bir de senin aracın benzinli çok güzel olur

Evet onuda araştırmıştım ecoflex yazılım varmış arkas servise sordum 35tl ye yükleriz dediler fark etmez ama dedi. Forumlardada 1 ve 2 viteste hızlandığını vites geçişlerindede sarsıntının azaldığı söyleniyor. Yükleticem ama.

Geri