- Konuyu Başlatan
sağol kardeşim kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyorum öğrencilikte bukadar oluyo senin arabanda maşallah tertemiz duruyo Allah kimseye kaza bela vermesin..canlı görmüş biri olarak kocaman masallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol kardeşim kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyorum öğrencilikte bukadar oluyo senin arabanda maşallah tertemiz duruyo Allah kimseye kaza bela vermesin..canlı görmüş biri olarak kocaman masallah
sağol kardeşim kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyorum öğrencilikte bukadar oluyo senin arabanda maşallah tertemiz duruyo Allah kimseye kaza bela vermesin..
kardeşim yaşım 22 ..bu araba birol abinin biliyorum satılık bu jantlar ama ben jant aldım yeni corsa d jantı aldım daha takmadım onları satarsam birol abinin bu jantlarını alıcam jant konusunda hemfikiriz kardeşim...bu arada yüzyüze görüşebiliriz bugün yine gördüm seniin astrayı botanik bahçenin ordaki sevinç apartın karşısındaydıgördünüz sanırım bu arada yasınız kac acaba ona göre hitap edeyim..
birde jant konusunda benim astranın jantlarını şiddetle öneriyorum hatta forumdan imscher corsa projesi olan abimizde bu jantlardan takmış fena olmus hatta fümeye boyatıp takarsanız mükemmel olur..
buda konusu
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86096
birde yine üyelerden Birol Onaran isimli abimizin aracı.. Bence efsane olmuş
adamın dibisino jantla coil i ben kendime taksam bende efsane olurdum ...
kendi arabama yaptığım masrafı kendime edeydim 18 lik taze olurdum..
)sende tepesi gardaşım