2006'larda gövde rengi çıtalar ve marşbiyel var sanırım ekstradan, daha başka farklılık varmı önceki Enjoylara göre?
Başka bir fark yok diye biliyorum. Enjoyların tek büyük eksiği mercek farlar. Olsa harika olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2006'larda gövde rengi çıtalar ve marşbiyel var sanırım ekstradan, daha başka farklılık varmı önceki Enjoylara göre?
Başka bir fark yok diye biliyorum. Enjoyların tek büyük eksiği mercek farlar. Olsa harika olurdu.
internette bu ilan var orjinal silverline farları bunlaru gm logolu bakabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...araci-corsa-c-silverline-far-119532638/detay/
evet abi dedğin doğru ben sadece fikir açısından arkadaşa ilanı verdimCosmo farları karartıldığı zaman angel farlar gibi oluyor, orjinal kalması daha güzel sanki.
evet abi dedğin doğru ben sadece fikir açısından arkadaşa ilanı verdim
tabiki kafa rahat oynayan kendi olunca insanınSaol ilgilendiğin için. Bende orjinalinden yanayım. Oynanmış olunca pek içime sinmiyor yada oynayan ben olmalıyım
eyvallah usta teşekkür ederim seninkide öyle...Maşallah Çok Güzel.. Tekerine Taş DEğmesin. Ciddi Emek.