Modifiyeyi ruhsata işletmek??

Egsoz yada hava filtresini ses yapiyor diye hayatta kabul etmezler durdurup jant hesabi sorani bile duydum niye orjinal değil diye

cam filminde %30 oranında karartma yapabiliyorsunuz. polisler birşey diyemez.

zaten neyi ruhsata işletebilirsinizki abartıya kaçmadıkça belki aracınız çift renkdir onu işletirsiniz camlarınız sonradan lazerse onu işletirsiniz başkada aklıma bir şey gelmiyor bodykit falan abartıya kaçmadıkça bir şey diyiceklerini sanmıyorum

benim bildiğim tüv de tek geri çevirdikleri olay yay olayı

tüvü gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar onlarda sizin iyiliğinizi düşünüyor güvenliğinizi düşünüyor yasla bir standartlar var ve fabrikasyon adamlar onları korumaya çalışıyor yoksa eskisi gibi yollarda tek lastiği zıngır zıngır oynayan farları yanmayan kapıları olmayan araçlar mı olsun bu standartlar en azından insanları artık belli işler yapmadan önce frenletiyor yapsalarda o şeyi tüv e uygun yapmaya yöneltiyor buda doğru olan yol zaten

örnek adam gidip eskisi gibi fibercide kocaman kanat yaptırdıcağına sahtede olsa irmscheir kanatı taktırtıyor neden tüv onaylı çünkü bu sadece sallama bir örnek anlatmak istediğim olay güvenlik standartlar.

ırmscher

arkadaslar Almanyada öyle hersey degilde bazilari ruhsata islenmek zorunda ama bazi modifiyeler de arabaya uygundur diye bir evrak da yeterli oluyor bu evrak yapilan parcanin icinde oluyor, demekki yavas yavas avrupalilasiyoruz ne dersiniz aslinda bence daha iyi yapilanlar isletilir, polisle ugrasilmaz ....dogru degilmi..

Merhaba ;

Irmscher body kitlerinin içende çıkan TÜV'ün opellere uyumluluk belgesi gibi aracına ırmscher takan arkadaslar muayeneye gittiğinde o belgeyi gösterdiğinde bişey diyemiyorlar...:D:D:D

obelgeyi alabilmek içinde ama ırmscher bir ürün alman gerekiyor ne yazık ki o ürünün piyasa fiyatında tuv onaylı olmayan akranlarına göre 4-5 kat fazla oluoyr haliyle sende 4-5 kat fazla vermek zorunda kalıyorsun :D

Yav bende spor kadran taktıracağım beyaz ve renkli kadran.. Acaba Tüv-Türk'te sorun çıkarırmılar? Bir daha kim sökecek göstergeyi? Beyaz kadranlar yasakmı?

yok canım abartma o kadarda değil tüv sadece arabanın aerodinamik yapısını bozucu şeylerde müdahele eder sürüş güvenliğini riske atan şeylerde benim modifiyeden tek geri dönen bildiğim besa tuningden bir çocuğun arabası a3 ü var arabada sıfır koni yay ve amortisör var bir ton body kit falan var jant var falan araç full modifiye sırf yaylardan ve amortisörden geri dönmüş araba git orjinalini tak gel demişler bu araba bu halde sağlıksız sürüş güvenliğinide tehlikeye atar demişler orjinali neyse onları tak getir demişler

benim modifiyeden tek dönen bildiğim araç bu oda ne üstündeki janta bodykite xenona falan laf etmemişler tek yaylarla amortisörlere mantıklı olanda bu zaten

ama 8000k nı üstündeki xenona da laf etmeleri gerekir bence sağlıksız neticede hem süren önünü görmez bende 8000 var yağmurda ıslak asfaltta sıfır önümü görüyorum 10 binde falan düşünemiyorum birde karşı tarafın gözüne ediyor..

orta koyulukta cam filmi ve mercekli far 8bin xenon var kusurlu olarak geçermiyim muaneden sizce..?

geçer kardeşim. benim aracımda 2. dreceden cam filmi , 3.5 yay, ledli stop , angel ,xenon sislerde dahil, app plaka !! egzostumu çıkardım jantlar üstünde yoktu gittiğimde originallerini takdım ve lastiklerim %80 bitikdi geçtim.. giridğim muayene istasyonu kartal sultanbeyli hiç bi prorblem yaşamadım. anadolu yakasındakilere hep tavsiyede bulundum yerdir . .

araç bu baknz. http://img135.imageshack.us/img135/9135/20102008511.jpg

zaten neyi ruhsata işletebilirsinizki abartıya kaçmadıkça belki aracınız çift renkdir onu işletirsiniz camlarınız sonradan lazerse onu işletirsiniz başkada aklıma bir şey gelmiyor bodykit falan abartıya kaçmadıkça bir şey diyiceklerini sanmıyorum

benim bildiğim tüv de tek geri çevirdikleri olay yay olayı

tüvü gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar onlarda sizin iyiliğinizi düşünüyor güvenliğinizi düşünüyor yasla bir standartlar var ve fabrikasyon adamlar onları korumaya çalışıyor yoksa eskisi gibi yollarda tek lastiği zıngır zıngır oynayan farları yanmayan kapıları olmayan araçlar mı olsun bu standartlar en azından insanları artık belli işler yapmadan önce frenletiyor yapsalarda o şeyi tüv e uygun yapmaya yöneltiyor buda doğru olan yol zaten

örnek adam gidip eskisi gibi fibercide kocaman kanat yaptırdıcağına sahtede olsa irmscheir kanatı taktırtıyor neden tüv onaylı çünkü bu sadece sallama bir örnek anlatmak istediğim olay güvenlik standartlar.
bende yay var yayla geçtim

Geri