Egsoz yada hava filtresini ses yapiyor diye hayatta kabul etmezler durdurup jant hesabi sorani bile duydum niye orjinal değil diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta koyulukta cam filmi ve mercekli far 8bin xenon var kusurlu olarak geçermiyim muaneden sizce..?
arkadaslar Almanyada öyle hersey degilde bazilari ruhsata islenmek zorunda ama bazi modifiyeler de arabaya uygundur diye bir evrak da yeterli oluyor bu evrak yapilan parcanin icinde oluyor, demekki yavas yavas avrupalilasiyoruz ne dersiniz aslinda bence daha iyi yapilanlar isletilir, polisle ugrasilmaz ....dogru degilmi..
orta koyulukta cam filmi ve mercekli far 8bin xenon var kusurlu olarak geçermiyim muaneden sizce..?
bende yay var yayla geçtimzaten neyi ruhsata işletebilirsinizki abartıya kaçmadıkça belki aracınız çift renkdir onu işletirsiniz camlarınız sonradan lazerse onu işletirsiniz başkada aklıma bir şey gelmiyor bodykit falan abartıya kaçmadıkça bir şey diyiceklerini sanmıyorum
benim bildiğim tüv de tek geri çevirdikleri olay yay olayı
tüvü gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar onlarda sizin iyiliğinizi düşünüyor güvenliğinizi düşünüyor yasla bir standartlar var ve fabrikasyon adamlar onları korumaya çalışıyor yoksa eskisi gibi yollarda tek lastiği zıngır zıngır oynayan farları yanmayan kapıları olmayan araçlar mı olsun bu standartlar en azından insanları artık belli işler yapmadan önce frenletiyor yapsalarda o şeyi tüv e uygun yapmaya yöneltiyor buda doğru olan yol zaten
örnek adam gidip eskisi gibi fibercide kocaman kanat yaptırdıcağına sahtede olsa irmscheir kanatı taktırtıyor neden tüv onaylı çünkü bu sadece sallama bir örnek anlatmak istediğim olay güvenlik standartlar.