Kafamı çok kurcalayan bir konuydu bu ehliyet alana kadar...
Ehliyet aldıgımda 12 yılın motor gresini kumlu yagını ve bilimum pisligini temizleten biri olarak konuşmaya hakkım var galiba..
İlk olarak 1 litre Bardahl temizlik spreyini aldım litresi 25 lira idi yıllar önce herneyse 500 gramını püskürtmüştüm kutupları söktüm ve yarım saat kaput açık garajda beklettim..Sonra Karcheri aldım 60 bar bigüzel püskürttüm ki üstüm başım yaglı kum oldu agzıma falan girdi fakat üstüm başım ne kadar kirleniyosa motor da o kadar tertemiz oluyodu...O zamana kadar F16 yazısını bilmiyorum tabi şanzımanda Bold yazdıgını ...DD hoşuma gitti vaov maov olmuştum. Sonra Almancı bi abim sagolsun meguiarsın motor cilası dediği fısfısı püskürttü ve o gün bugun hiç yıkatmadım hala pis değil....Arac c20ne A kasa
1-2 sene sonra cürret alıp xe motora da aynı işlemi uyguladım fakat cila atmadım.Motor cilası güzel birşey koruyucu tavsiye ederim.
Araclarımda sorun cıkmadı belkı beynın ıcerde olmasından kaynaklanıyor
SİLİKONLU ürünlerden bahsetmişşiniz silikon kullanımı arac boyaya vs girdiginde sorun cıkarıyormuş İngılızler çok pımpırıklı bu konuda.Bodyshop-free formula diye satılıyo silikonsuz urunler ve pahalı..Silikonlu ürün bence kullanmayın gene siz bilirsiniz