bu aksam egzosttan muayenede takılan aracımı egzostu değiştirip tekrar götürdüm adam sil baştan muayeneye soktu tekrar tamam dedım gecmeyecek cok sukur kı gectı aslında bır ımza kampanyası baslatıp yollarını adam gıbı yapamayan adamların bu kadar sıkı muayene yapmalarını haksızlık sayıp mahkemeye vermek gerekır önce gereklı her türlü tedbırını alırsın yönetim olarak üstüne düşeni yaparsın hal böyleyken senin kaymak gibi asfaltında benım aracım sağa sola çekerse,durduk yere balansını bozarsa,rotları bu jilet gibi yollarında bozulursa o zaman muayeneden geçirmezsin ben de bunları yapmadan trafiğe çıkarsam adam değilim ama sen de belediye olarak yapmazsan adam değilsin....insanları böylesine mağdur etmenin ne manası var far ayarını yaptırıp gittim bana cıkardığı sonuç far ayarın bozuk kardeşim sizin teknık ekıpmanlarınız bıle uyumlu değilse milletin ne kabahati var o zaman far ayarını sen yap ücretini al,balansımı bozuk yap ücretini al ,gözünün üstünde kaş var mantığıyla hatayı bulmak çok kolay tabii benim aracımın egzostuna aşırı ses veriyor diyen elemanı ben ferrari veya daha kuvvetli böğüren makine sahiplerine ne diyecek diye çok merak ediyorum herşeyin olduğu gibi bu sistemin de içine ettiler milletin sabrı bu kadar da zorlanmaz,hiç kimse ülkesinin halkına böyle de davranmaz ne diyelim yazıklar olsun